Aşa arată cuplul care a cucerit TikTok-ul. El avea 18 ani, iar ea 71 atunci când s-au întâlnit prima dată. După doar două săptămâni s-au căsătorit. „Mă îndrăgostesc mai mult pe zi ce trece”

Dragostea nu ţine de vârstă. Asta ne demonstrează Gary Hardwick (23 ani) şi soţia lui, Almeda (77 de ani), care de când s-au cunoscut nu mai pot sta unul fără celălalt.

19 mai 2021, 13:11
Aşa arată cuplul care a cucerit TikTok-ul. El avea 18 ani, iar ea 71 atunci când s-au întâlnit prima dată. După doar două săptămâni s-au căsătorit. „Mă îndrăgostesc mai mult pe zi ce trece”

Cuplul care a cucerit TikTok-ul. El 18 ani, iar ea 71 atunci când s-au întâlnit prima dată

Cei doi s-au întâlnit la înmormântarea fiului femeii, în urmă cu şase ani. Cu o diferenţă de vârstă de 53 de ani între ei, Alemda şi Gary s-au îndrăgostit din primul moment în care s-au privit.

După doar două săptămâni, s-au căsătorit şi s-au mutat împreună în casa femeii, alături de unul dintre nepoţii ei. Culmea, nepotul e cu trei ani mai mare decât Gary.

Alemda şi Gary sunt împreună de şase ani şi relaţia lor e mai puternică ca oricând. Şi-au făcut şi un cont de Tik Tok, iar oamenii îi apreciază pentru curajul lor de a se afişa împreună, în ciuda a ceea ce spun răutăcioşii. Au strâns în jurul lor o comunitate de 65.000 de urmăritori. „Mi-am cunoscut dragostea la 18 ani şi ea la 71. Au trecut aproape şase ani şi mă îndrăgostesc mai mult în fiecare zi. Îmi voi preţui soţia pentru totdeauna”, a spus el.

Tânărul le-a povestit urmăritorilor ce l-a atras la soţia lui, ce au în comun şi care sunt lucrurile care le ajută relaţia să evolueze aşa frumos.

„Cred că depinde de fiecare persoană când vine vorba de un decalaj de vârstă. În final se reduce la chimie – nu este vorba despre cât de mare este decalajul de vârstă. O mulțime de oameni au relații și au aceeași vârstă, dar nu sunt atât de compatibili din cauza diferitelor interese și hobby-uri” a adăugat tânărul, potrivit TheSun.

Femeia l-a întâlnit pe Gary într-un moment dificil al existenţei ei. Îi murise soţul şi la scurt timp şi-a pierdut şi fiul cel mare, Robert, la 45 de ani.

„Nu căutam un tânăr, dar Gary a apărut de nicăieri. Am ştiut imediat că el e alesul. Am fost căsătorită timp de 43 de ani cu soţul meu Donald, dar nu erau prea multe săruturi, îmbrăţişări, fără romantism. Când a murit în 2013, după șapte luni în spital, din cauza unor complicații cu diabet, m-am trezit singură. Mergeam la muncă plângând şi colegii mă întrebau ce se întâmplă cu mine. În adâncul meu căutam un suflet pereche. Relaţia mea actuală este minunată. Noi mereu ne complimentăm şi ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Când întâlnești acea persoană perfectă, atunci știi că nu vrei să perzi nimic. E foarte romantic”, a spus Almeda.

La prima întâlnire, tânărul i-a spus Almedei trandafiri roşii şi o brăţară fiindcă ziua ei de naştere fusese cu câteva zile în urmă.

La doar două săptămâni de la prima întâlnire, Gary a cerut-o de soţie pe Almeda, iar mai apoi şi-a tatuat numele ei pe piept.

„Almeda este atât de tânără la suflet încât vârsta nu ne deranjează deloc, nu ne gândim niciodată cu adevărat la asta. Știu doar că Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunilor în acea zi când a intrat în viața mea”, a mai dezvăluit Gary.

https://www.tiktok.com/@_garyandalmeda_/video/6963814269431385350?referer_url=https%3A%2F%2Fobservatornews.ro%2F&referer_video_id=6963005268808502534&refer=embed&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1