Aşa arată distracţiile anului 2020! Un grup de petrecăreţi au încins o horă pe cinste, cu masca de protecţie pe faţă VIDEO

Anul 2020 este unul cu totul şi cu totul deosebit, din toate punctele de vedere. Distracţiile şi nu numai arată diferit anul acesta, şi anume că petrecăreţii trebuie să respecte anumite reguli impuse de autorităţi.

RomaniaTV.net
25 iul. 2020, 16:23
Aşa arată distracţiile anului 2020! Un grup de petrecăreţi au încins o horă pe cinste, cu masca de protecţie pe faţă VIDEO

Masca de protecţie este fără doar şi poate accesoriul de care nu ne putem desprinde, şi nu doar în acest an, cel mai probabil pentru mult timp de acum încolo.

Imaginile cu un grup de petrecăreţi au făcut furori pe Internet, după ce mai multe persoane au încins o horă pe cinste cu masca de protecţie pe faţă. Ca să respecte regulile, dar să se şi distreze la fel ca înainte, oamenii au purtat masca pe tot parcursul dansului. Cu siguranţă nu a fost deloc confortabil, însă ce nu face românul pentru distracţie?!

Hai cu masca! Sau cum era? Hai cu sârba!„, a precizat persoana care a distribuit imaginile pe TikTok.

 

@anca_chirvase_ro

Hai cu masca! Sau cum era? Hai cu sârba!

♬ sunet original – anca_chirvase_ro

Legea carantinei şi izolării a fost promulgată de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinei și izolării, care adoptată joi seara de Senat în calitate de for decizional, transmite România TV.

Ce prevede legea carantinei

Potrivit legii, măsura carantinei persoanelor se instituie pe baza afirmaţiilor ştiinţifice oficiale şi a definiţiei de caz, la domiciliul persoanei, la o locaţie declarată de aceasta sau în spaţiul desemnat de autorităţi cu privire la persoanele suspecte a fi infectate sau purtătoare ale unui înalt agent patogen care:

  • a) sosesc din zone în care riscul epidemiologic este ridicat, pe baza datelor epidemiologice transmise la nivel naţional, european şi internaţional de către organismele în domeniu;
  • b) au intrat în contact direct cu cel puţin o persoană confirmată a fi infectată de o boală infecto-contagioasă.

În ce condiţii se face izolarea la domiciliu

Legea promulgată de preşedinte prevede că măsura izolării la domiciliu se instituie dacă riscul contaminării altor persoane sau al răspândirii bolii infectocontagioase este redus.

Izolarea la domiciliu sau la locaţia declarată nu poate fi dispusă în situaţiile in care informaţiile ştiinţifice oficiale referitoare la tipul agentului înalt patogen, calea de transmitere şi rata de transmisibilitate impun izolarea persoanelor exclusiv într-o unitate sanitară sau o locaţie alternativă ataşată acesteia.

Totodată, actul normativ stabileşte că izolarea se instituie pentru persoanele bolnave cu semne şi simptome sugestive specifice definiţiei de caz, precum şi pentru persoanele purtătoare ale agentului înalt patogen, chiar dacă acestea nu prezintă semne şi simptome sugestive.

Raed Arafat explică în ce condiţii se face carantinarea şi izolarea. „Nici nu s-a publicat legea şi au început atacurile”


loading...