Așa arată iubita lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision. Diana a urcat cu el pe scenă în semifinala concursului

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a ratat calificarea în marea finală a concursului. Artistul a urcat pe scenă joi seara, când a avut loc cea de-a doua semifinală și a avut un moment artistic apreciat de mulți. Cu toate acestea, nu a reușit să se încadreze în cele zece țări calificate în marea finală în urma celei de-a doua semifinale.

12 mai 2023, 16:41

Despre Theodor Andrei și prestația lui la Eurovision se tot vorbește în această perioadă, iar mulți sunt curioși să afle cât mai multe lucruri despre cel care ne-a reprezentat anul acesta la Eurovision. Fanii îl întreabă tot mai des în ultima vreme cum stă cu viața personală.

Citește și România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Critici dure pentru pentru Theodor Andrei: „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“

Puțini știu că iubita artistului se numește Diana Colea și a urcat pe scenă alături de el la Eurovision. E studentă la UNATC și apare și în videoclipul lui Theodor Andrei pentru piesa „D.G.T (Off and On)”. Diana era una dintre cele două dansatoare care au urcat cu el pe scenă în cadrul semifinalei.

„Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din Finala Selecţiei Naţionale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu – totul înconjurat de energia de Rock’N’Roll. Ca orice iubire de genul acesta – începe încet şi apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice. Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love not war, declara artistul despre show-ul de la Liverpool.

Cine e Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023

Theodor Andrei (19 ani) este solist vocal, compozitor, textier, orchestrator și actor. Acesta a obținut peste 200 de premii în festivaluri naționale și internaționale de muzică, cu peste 100 de melodii compuse.

Citește și Theodor Andrei are 19 ani și va reprezenta România la Eurovision 2023

În anul 2022, a primit Premiul Myosotis pentru cea mai bună creație a unui cantautor, pentru piesa “Artist” (muzica și versuri Theodor Andrei) de pe albumul “FRAGIL”.

De asemenea, deține Marele Trofeu al Festivalului “Mihaela Runceanu” 2022 și Marele Trofeu al Festivalului “Alexandria Pop Fest” 2022. Este semifinalist al primului sezon Vocea României Junior (2017) și concurent până la faza bootcamp la X Factor România (2020).