România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Critici dure pentru pentru Theodor Andrei: „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“

Theodor Andrei nu a reușit să impresioneze publicul votant la Eurovision, iar țara noastră, cotată de la bun început cu șanse foarte mici, a ratat calificarea în finala Eurovision de la Liverpool.

12 mai 2023, 09:11
România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Critici dure pentru pentru Theodor Andrei: „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“

România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Rețelele sociale s-au umplut de comentarii, cele mai multe negative, după prestația lui Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023.

„De toată jena apariția României în concurs“.

„Vai, dar ce a fost cu varianta asta a piesei? Mai rea decât cea originală, lipsă de show, practic a fost o variantă mult înrăutățită“.

„Sunt pentru prima oară dezamăgită de melodia aleasă“.

„De neprivit… Dacă va intra în finală, va fi doar pe baza faptului ca a șocat, ca e de neprivit… Piesa e o mizerie“.

„Nu e reprezentantul României, e reprezentantul TVR . Pe mine nu mă reprezintă, nu votez domnul ăsta“.

„Masacrul de la Liverpool“.

„Am urmărit prima dată prestația lui Theo… a fost ok-ish, ponderat în mișcări, se putea mai rău! Nasol când nu există implicare maximă și din partea televiziunii cu care defilezi“.

Citește și: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, apariţie şocantă la ceremonia Turquoise Carpet. „Make love not war!” VIDEO

 

Mai mult decât atât, în emisiunea „Adresse Liverpool”, invitații – artiști, jurnaliști, influenceri, fani – au analizat piesele înscrise și au întocmit un clasament, în funcție de punctele oferite de fiecare invitat, scrie Ziare.com.

Iată câteva dintre comentariile făcute despre piesa României la Eurovision 2023:

• „Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără lanternă. Nici nu știi unde să te uiți“.

• „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“.

• „Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens“

• „La început am fost fericită, pentru că mi s-a părut că arată cool. La început vrei să stai cu el, apoi îți vine să ceri ceva de băut“.

• „România e țara în care #metoo s-a dus să moară. Nu putem premia asta, îi dau un punct“.

• „Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Nici măcar nu pot dansa în sincron. Îngrozitor“.