Aşa arzi 300 de calorii în 30 de minute

Să slăbești este o sarcină dificilă. Este nevoie de mult efort, plus că trebuie să ai un anumit regim alimentar și să faci sport. Dar, dacă vrei să te menții în formă, acordă-ți 30 de minute în fiecare zi doar pentru tine.

RomaniaTV.net
28 feb. 2018, 09:44
Aşa arzi 300 de calorii în 30 de minute

Iată care sunt modalitățile prin care vei reuși să arzi 300 de calorii în doar 30 de minute:

Aleargă

În scopul de a arde calorii, alergatul este un exercițiu foarte eficient. În timp ce alergi, mușchii sunt solicitați. Și cu cât alergi mai mult, cu atât vei arde mai multe calorii. Dar ca să arzi în jur de 300 de calorii într-o sesiune de 30 de minute, ar trebui să ții cont de vârsta, greutatea și rezistența ta.

Practică exerciții aerobice

Dacă te antrenezi și faci zilnic exerciții aerobice, atunci vei ajunge la rezultatele mult dorite. Exercițiile aerobice sunt foarte eficiente în acest caz, pentru că stimulează metabolismul foarte mult. Important este ca intensitatea să fie una ridicată.

Citeşte şi Ce să mănânci ca să topeşti grăsimea din corp. Încearca aceste trucuri geniale

Sari coarda

Săritul corzii este una dintre cele mai distractive modalități de a arde o cantitate mare de calorii. Sari coardă cel puțin 30 de minute, iar numărul de calorii arse vor fi de aproximativ 300. De asemenea, poți sări coarda cu un singur picior. Acesta este un exercițiu mult mai eficient, care solicită mai mult organismul.

Antrenează-te dimineața

Potrivit studiilor recente, persoanele care fac sport de dimineață ard mai multe calorii într-un ritm mai rapid decât cei care se antrenează seara. Astfel, renunță să mai faci sport seara și practică-l dimineața. Recomandat este înainte de micul dejun pentru a arde o cantitate mai mare de calorii.

Citeşte şi 8 alimente şi băuturi de evitat înainte de culcare. Ce se întâmplă dacă mâncaţi condimentat

Evită alimentele bogate în calorii

Renunță la alimentele cu conținut caloric din alimentația zilnică. Dacă consumi alimente bogate în calorii, atunci obiectivul tău de a arde 300 de calorii nu se va realiza. Astfel, evită să mănânci prăjituri, alimente zaharoase cât de mult poți, dar și să bei băuturi carbogazoase.

Cel mai bun moment al zilei pentru a arde calorii 


loading...