Aşa îţi alegi cerceii perfecţi în funcţie de ţinută

Alegerea accesoriilor pe care dorim sa le purtam la un eveniment important din viata noastra, ne poate da uneori batai serioase de cap.

19 sept. 2014, 05:17
Aşa îţi alegi cerceii perfecţi în funcţie de ţinută

Cercei lungi, din perle, aur galben, lant, cerc, supradimensionati, sunt accesoriile care de cele mai multe ori decat ajuta o tinuta o pot transforma intr-un dezastru de proportii.

Nu multe dintre noi stiu ca cerceii pot influenta o tinuta intr-un mod pozitiv sau negativ, o pot pune in valoare sau o pot distruge.

Cum alegi cerceii perfecti in functie de tinuta?
Daca alegem sa purtam o rochie lunga, model sirena, neagra, mulata, fara bretele, cerceii cei mai potriviti pentru o astfel de tinuta sunt cei lungi, supradimensionati, cu pietre sau nu, sau cercei mici, eleganti, aurii sau argintii. Insa daca dorim sa oferim tinutei un aer sofisticat, cerceii supradimensionati sunt alegerea perfecta.

Daca alegem o rochie scurta, cu bretele si decolteu in V, pe langa acest lucru alegem sa purtam parul strans intr-o coafura simpla, pantofii foarte inalti ne pun in evidenta frumusetea picioarelor, cerceii cei mai potriviti pentru o astfel de tinuta sunt cerceii supradimensionati in diametru (nu in lungime), cu ac, de preferabil cu pietre.

Continuarea pe Lyla.ro