Aşa îţi vei menţine tenul tânăr timp îndelungat!

Uită de tratamentele scumpe și de problemele tenului uscat. Această combinație de alimente te va ajuta să beneficiezi de  hidratare, luminozitate și un ten frumos timp îndelungat.

19 mart. 2018, 09:04
Aşa îţi vei menţine tenul tânăr timp îndelungat!

Tenul tău are nevoie de îngrijire în fiecare zi, iar asta nu înseamnă  doar curățare ci și hrănire cu substanțe nutritive care te vor ajuta să ai o piele frumoasă și hidratată.

 

Învață să folosești  măști naturale făcute în casă, care îngrijesc pielea în profunzime. Una dintre cele mai bune soluții ar fi să încerci masca naturală pe bază de cacao și iaurt, potrivită pentru orice tip de piele.

Hidratează pielea uscată

Această mască îți este utilă deoarece exfoliază, previne apariția ridurilor și vindecă acneea, susțin secialiștii site-ului styletips101.com. Rezolvă una dintre cele mai fine probleme în ceea ce priește sănătatea și calitatea tenului tău.

Masca naturală pe bază de cacao și iaurt pe lângă faptul că este potrivită pentru orice tip de piele, te va ajuta să te menții tânăr și să împiedici îmbătrânirea prematură a tenului. 

Pentru asta ai nevoie de două linguri de iaurt grecesc, o bucată de banană, o linguriță de lapte bătut, o linguriță de cacao, o linguriță de suc de lămâie proaspăt stors,o linguriță de miere.

Cum se prepară

Principalul avantaj este acela să se prepară extrem de ușor și cu ingrediente la îndemâna oricui. Astfel este necesar să pasezi cu furculița într-un castron banana, după care să adaugi restul ingredientelor. Amestecă foarte bine compoziția, până devine omogenă. Aplică masca pe fața curată, dar și pe gât și las-o să acționeze timp de 15 – 20 de minute. 

După ce a trecut acest timp, spalăte-le bine pe față, apoi aplică o cremă hidratantă, naturală sau poți să aplici ulei de argan sau de cocos. Folosește această mască de două ori pe săptămână, iar rezultatele nu vor întârzia să apară, pielea ta va arăta din ce în ce mai bine.

Cât de utilă este această mască?

În primul rând vei observa că îți hidratează în profunzime pielea, de asemenea că exfoliază ușor pielea și în același timp contribuie activ la estomparea cicatricilor și a petelor întunecate. În plus este benefică pentru că previne apariția ridurilor și netezește liniile fine, oferind luminozitate tenului. Dacă acneea este una dintre problemele principale ale tenului tău, stai liniștit deoarece acestă rețetă vindecă acnee.

 

Află 10 trucuri ca să arăți mai tânăr cu 10 ani AICI