Așa mamă, așa fiică! Bianca Drăgușanu și-a dus fetița de șase ani la salon că să își vopsească părul în blond! Cum arată Sofia acum?

Bianca Drăgușanu este mereu în pas cu moda și mai mult decât atât este prezentă mai mereu pe la saloanele de înfrumusețare. Sofia îi calcă și ea pe urme mamei și la doar șase ani ține pasul serios cu moda.

21 nov. 2022, 21:51
Așa mamă, așa fiică! Bianca Drăgușanu și-a dus fetița de șase ani la salon că să își vopsească părul în blond! Cum arată Sofia acum?

Bianca Drăgușanu este mereu în pas cu moda și mai mult decât atât este prezentă mai mereu pe la saloanele de înfrumusețare. Sofia a luat exemplu mamei și este foarte cochetă. Mai mult, recent cea mică a vrut o schimbare radicală de look.

Ce look și-a dorit Sofia

Să fii fata Biancăi Drăgușanu nu este deloc ușor și asta pentru că toată lumea știe că Bianca are grijă de fiecare dată la imaginea pe care o afișează. Sodia a însoțit-o pe mama ei la salon și a vrut să își facă breton. După câteva minute, aceasta a revenit asupra deciziei și a vrut să se facă blondă. Ei bine, celor de la salon nu le-a rămas decât să se conformeze și să țină pasul cu micuța.

Bianca Drăgușanu o iubește nespus de mult pe Sofia și îi face de fiecare dată toate poftele, însă știe să o și refuze atunci când este cazul.

”Mă uit la ea și zic >. Ea e bateria mea, viața e ca și marea, nu o intersează dacă știi să înoți sau nu. Ea e colacul meu de salvare”,povestea Bianca Drăgușanu în urmă cu ceva timp.

Mia mult decât atât, cea mică are o relație specială și cu iubitul ei, Gabi Bădălău.

„Sofia se înțelege cu el foarte bine, oricum, ieri, Sofia a ignorat pe toată lumea. Adulții au fost ignorați, ea a fost cu copiii, pe tobogane, vată pe băț, magicieni, dulciuri, n-a interesat-o restul. Chiar sunt prieteni, se înțeleg bine, vorbesc des la telefon. Copilul meu e un copil care are o gândire foarte curată și corectă”, a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu nu exclude posibilitatea ca în viitor să mai facă un copil, mai ales că se descurcă foarte bine cu Sofia.

Citește și: Sătulă să își mai caute sufletul pereche pe Tinder, o femeie a recurs la o metodă bizară ca să nu se mai simtă singură. ”Nu a tras plapuma și nici nu sforăie”

Bianca Drăgușanu se iubește cu Gabi Bădălău

Cu toate că la început povestea de dragoste dintre cei doi nu era văzută cu ochi prea buni de mulți, iată că timpul a trecut, iar cei doi se înțeleg foarte bine. Mai mult decât atât, fiul fostului politician, Bădălău o răsfață cu vacanțe luxoase și o plimbă în lumea întreagă, în locuri unde mulți nici nu visează să ajungă.

Nu este exclus ca în viitorul apropiat cei doi să meargă la altar, mai ales că de curând Gabi Bădălău a divorțat de Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Oana Roman, incident în trafic: „A înjurat, a gesticulat și a făcut foarte urât”