Oana Roman, incident în trafic: „A înjurat, a gesticulat și a făcut foarte urât”

Oana Roman a avut un incident în trafic, din cauza unui şofer, care era extem de grăbit şi nu a mai respectat regulile de circulaţie. Vedeta mergea cu mașina pe străzile unui cartier din nordul Bucureștilui și nici nu se aștepta la ceea ce urma să se întâmple.

21 nov. 2022, 15:27
Oana Roman, incident în trafic: „A înjurat, a gesticulat și a făcut foarte urât”
Oana Roman, incident în trafic

Oana Roman, incident în trafic. Fiica lui Petre Roman are o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare şi îşi ţine prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce i se întâmplă, în fiecare zi. Un șofer din trafic a vrut să întoarcă pe o străduță îngustă, iar gesturile pe care le-a făcut acesta au fost neașteptate.

Oana Roman, incident în trafic

Bărbatul a început să o înjure pe Oana Roman. De asemenea, acesta i-a înjurat și pe ceilalți șoferi pentru a-l lăsa să-și facă manevra și să nu se apropie de el. Vedeta a scris despre această întâmplare pe rețelele sociale, acolo unde a împărtășit evenimentul nefericit.

Domnul foarte nervos a vrut să întoarcă în loc pe o stradă din aia minunată și foarte „lată” din Pipera, și a înjurat, și gesticulat și a făcut foarte urât pentru că noi care veneam pe sensul celălalt n-am înțeles ce dorea dânsul să facă”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.

Cum arată vila pe care Oana Roman a pus-o la vânzare

Cheltuielile mult prea mari afectează pe toată lumea, așa că, Oana Roman a pus în vânzare vila din Tunari cumpărată în 2019. Vedeta a vrut să scape de apartament și a plătit 160.000 de euro pentru casa visurilor ei.

Fiica fostului premier al României a investit la acea vreme în renovarea exteriorului imobilului, în amenajări și mobilă. La acel moment, vila era potrivită pentru Oana Roman, deoarece își dorea un spațiu mare și o grădină.

Aceasta îi aranjase și mamei sale, Mioara Roman, un dormitor la parter, însă cum starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit brusc, Oana a decis să o internze la un centru de îngrijiri paliative. Perioada pandemiei a fost una dificilă din punct de vedere financiar pentru vedetă, care a trecut și printr-un divorț, și s-a gândit că cel mai bine este să se mute din nou la bloc.

Oana Roman a pus un anunț de vânzare pe internet. Dacă prețul de achiziționare în 2019 era de 160.000 de euro, acum este de trei ori mai mare, ajungând la 480.000 de euro. Această creștere se datorează investițiilor pe care vedeta le-a făcut în amenajarea locuinței.

Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari, la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019”, a scris Oana Roman. (Vezi AICI imaginile)