Așa mamă, așa fiică! Fata Anamariei Prodan s-a pozat în ipostaze incendiare! Pozele au făcut furori pe Instagram

Anamaria Prodan poate să se mândrească cu fiica ei! Sarah Dumitrescu s-a pozat în ipostaze incendiare! Instagram-ul a voit de pozele cu celebra blondină

01 feb. 2023, 23:51

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi! Sarah Dumistrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan adoră să aibă toate privirile ațintite asupra ei. Blondina a renunțat la hainele groase de iarnă și a pozat în ipostaze incendiare! Postarea de pe Instagram a făcut înconjurul internetului, devenind virală. Fanii au lăsat sute de comentarii în care s-au întrecut în complimente.

„Esti superbă precum mama ta”, „Wow, cât semănați”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor.

Citește și:Anamaria Prodan aruncă bomba! Impresara, pregătită să candideze la alegerile prezidențiale: „Nu mi-e frică să candidez pentru funcția supremă în stat”

Sarah Dumitrescu se pare că nu are niciun fel de inhibiții, iar ipostazele provovatoare în care a pozat demonstrează acest lucru.  Sportiva locuiește în Statele Unite de mai mulți ani, unde se bucură de o carieră spectaculoasă în baschetul feminin. Totuși, vedeta nu vrea să rupă legăturile cu țara ei natală, motiv pentru care face vizite frecvente în România. Chiar în vara anului trecut, Sarah a ales să își petreacă vara pe meleagurile noastre, pentru a fi alături de mama ei, care trecea printr-o serie de momente dificile, cauzate de separarea de  Laurențiu Reghecampf.

La un moment dat, Sarah a făcut o plimbare pe lacul Snagov de la care ne-au rămas mărturie pozele relizate în cadrul unei ședințe foto incendiare.  Nu este prima oară când blondina postează pe Instagram poze care sucesc mințiile bărbaților.

Sarah Dumitrescu a comentat despărțirea Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a comentat situația prin care trece mama ei,  recunoscând că va fi dificil să își vadă mama cu alt bărbat, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Sportiva a explicat că este șocată și nu se poate împăca cu ideea că antrenorul român a renunțat la mariajul cu Anamaria Prodan pentru o femeie mai tânără.

În vara anului 2022, Sarah Dumitrescu a venit în România special pentru a o consola pe mama ei după divorț și după toate scandalurile care au urmat. Cele două au trecut pe la toate evenimentele mondene și au avut parte de momente mamă-fiică- extrem de plăcute. Sarah era convinsă că așa o va ajuta pe impresară să uite de Reghecampf. Însă tehnicianul a lăsat urme adânci în mintea agentului FIFA.

Alte articole: Anamaria Prodan, naşă la nunta Adrianei Bahmuţeanu cu George Restivan. Carmen Harra, dezvăluiri din culisele nunţii anului: „Şi-au ales data nunţii fără să ştie de calculele mele. Cifra 3 este cel mai puternic simbol al căsătoriei”