Aşa scapi de punctele negre

Numeroase femei se plâng că au faţa plină de puncte negre. Acestea sunt extrem de inestetice. În plus, în timp, contribuie la deteriorarea aspectului tenului. Iată cum poţi să scapi de acestea!

RomaniaTV.net
26 sept. 2016, 08:47
Aşa scapi de punctele negre

Bicarbonatul de sodiu – un remediu ieftin, dar eficient

Bicarbonatul de sodiu este soluţia ta, ieftină, eficientă şi la îndemână care te va ajuta, într-un timp destul de scurt, să scapi de puntele negre. Ai nevoie de o lingură de bicarbonat şi de jumătate de linguriţă de apă.

Amestecă bicarbonatul cu apa, iar mixtul obţinut aplică-l direct pe punctele negre. Lasă-l acolo timp de un sfert de oră, apoi clăteşte bine faţa. Poţi repeta această procedură de două ori pe săptămână.

Masca cu miere şi scorţişoară

Pentru a scăpa de punctele negre, poţi să încerci şi masca cu miere şi scorţişoară. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o prepara: două linguriţe de miere şi jumătate de linguriţă de scorţişoară.

Amesteci cele două ingrediente, apoi aplici mixul rezultat pe zona cu probleme. După 10 minute cureți tenul cu apă nu foarte fierbinte.

Citeşte şi  Cum se prepară masca de faţă care te scapă de puncte negre şi acnee

Tratamentul cu iaurt

Patru linguri de iaurt şi două linguri de coajă de portocală pot alunga punctele negre. Amestecă cele două ingrediente şi aplică pe față. Masează câteva minute, apoi clăteşte cu apă.

Mălaiul cu oţet

Unul dintre cele mai bune leacuri pentru punctele negre este şi un amestec cu mălai şi apă. Ai nevoie de trei linguri de mălai şi trei linguriţe de oţet.

Le amesteci câteva minute, întinzi pasta obţinută pe faţă şi o lași să-şi facă efectul aproximativ 20 de minute. Clăteşti la final cu apă călduţă.

Nu agresa punctele negre