Aşa slăbeşti 10 kilograme într-o lună fără să te abţii de la mâncare. Se numeşte dieta furculiţei

Afla cum poti SLABI simplu si eficient, fara sa te abtii de la mancare si fara a urma diete complexe. Kilogramele in plus nu sunt deloc binevenite si, de cele mai multe ori, cei care incearca sa scape de ele trec printr-un adevarat cosmar! Fel de fel de diete, care mai de care mai complicate; pastile; restrictii; cantitati; reguli; nu vrei sa incerci ceva mai simplu? Cum sa slabesti doar cu furculita.

16 mart. 2018, 14:16
Aşa slăbeşti 10 kilograme într-o lună fără să te abţii de la mâncare. Se numeşte dieta furculiţei
 Iti propunem sa incerci o dieta cu un nume neobisnuit, dieta furculitei. Singurul principiu pe care trebuie sa il respecti este urmatorul: poti manca orice, atata timp cat se poate consuma folosind doar furculita! Sunt excluse cutitele sau orice alte ustensile. Care este logica din spatele acestei diete? Deoarece trebuie sa folosesti doar furculita, iti va fi foarte greu sa consumi carne, pizza, hamburgeri, paine, in general alimente bogate in grasimi. Ce poti manca foarte usor cu furculita? In special legume si alimente care sunt sanatoase si sarace in calorii. Asadar, acum e foarte simplu sa te apuci de treaba! Nu mai trebuie sa tii minte fel de fel de combinatii de alimente sau cantitati. Ai de urmat o singura regula: sa poata fi mancat doar cu furculita. Succes, rezultatele sunt garantate si vor aparea rapid, scrie kanald.ro.
 
Dacă această dietă nu este pentru tine, poți urma cu ușurință dieta franțuzoaicelor. Iată în ce constă această dietă:

Franțuzoaicele sunt recunoscute pentru silueta lor de invidiat și pentru faptul că mănâncă alimente grase dar nu se îngrașă. Secretul dietei lor este unul simplu, la care cu siguranță nu te-ai fi gândit: iaurtul. Mulți ani iaurtul a fost asociat cu o dietă sănătoasă. Potrivit lui Mireille Guilliano, autorul cărții Franțuzoaicele nu se îngrașă, iaurtul este unul dintre secretele femeilor din Franța, deoarece: Iaurtul arde grăsimea și ajută la scăderea în greutate, mănânci fără să îți faci griji că te îngrași, ajută la o digestie bună. Iaurtul te ajută, de asemenea, să potolești senzația de sațietate și să te simți sătulă pentru mai mult timp. Cele mai multe franțuzoaice mănâncă iaurt de două ori pe zi. În principiu, acesta este nelipsit de la micul dejun și de la cină. Iaurtul este bogat în calciu, carbohidrați, proteine și grăsimi, adică exact ce ai nevoie pentru fiecare masă.

Specialiștii spun că fiind bogat în calciu, iaurtul te ajută și să ai dantură perfectă și oase sănătoase. Studiile au arătat că dacă mănânci în mod regulat iaurt sărac în grăsimi, piezi în greutate mult mai ușor, decât în mod normal. O ceașcă de iaurt conține 100 de calorii, 300 de miligrame de calciu, 10 miligrame de proteine și poate să nu conțină deloc grăsime, dacă este degresat. Un alt beneficiu al iartului sunt probioticele care ajută la reglarea tranzitului intestinal, deci la un sistem digestiv sănătos, fără probleme de constipație. Așadar, dacă vrei să îți păstrezi silueta sau să slăbești, acesta este secretul franțuzoaicelor!