ASA Târgu Mureş a numit al cincilea antrenor din acest sezon. Ionel Ganea are o misiune imposibilă

Ionel Ganea a condus în, marți dimineață, prima ședință de pregătire în calitate de antrenor principal al echipei de fotbal ASA Târgu Mureș.

18 apr. 2017, 10:57
ASA Târgu Mureş a numit al cincilea antrenor din acest sezon. Ionel Ganea are o misiune imposibilă

În vârstă de 43 de ani, Ganea va debuta oficial la ASA în partida de luni, de la Iași, din etapa a șaptea-a a fazei play-out a Ligii 1.

Fost internațional român, cu 45 de prezențe sub tricolor, Ioan Viorel Ganea a jucat, de-a lungul carierei sale, la formații precum FC Brașov, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Rapid, VfB Stuttgart, Bursaspor, Wolverhampton Wanderers, Dinamo și Poli Timișoara.

Ganea și-a început cariera de antrenor la Dinamo și s-a mai aflat pe băncile tehnice ale echipelor U Cluj, Rapid, Dunărea Călărași și FC Voluntari. Din staff-ul tehnic vor mai face parte Emil Szolomajer, Carol Fekete și Darius Miclea, precizează sursa amintită, care menționează că noul antrenor principal va fi prezentat oficial, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Clubul ASA Târgu Mureș anunțase, miercurea trecută, rezilierea contractului antrenorului principal Ionuț Chirilă, la mai puțin de trei săptămâni de la numirea în funcție.

Chirilă îl înlocuise pe banca „lanternei roșii” din Liga I pe Ilie Stan, care s-a despărțit pe 20 martie de ASA, rezilierea contractului survenind după o victorie, 2-1 cu Concordia Chiajna, în play-out. Sâmbătă, la meciul cu ACS Poli Timișoara (0-0), ASA a fost condusă de pe banca tehnică de interimarul Lucian Popa.

Ilie Stan preluase echipa la finele lunii decembrie, mureșenii fiind până atunci pregătiți de antrenorul Dan Alexa, care fusese numit pe 9 august. ASA a început sezonul cu italianul Dario Bonetti, care a demisionat după trei etape, în care ardelenii au înregistrat trei înfrângeri.