ASA Targu Mureş – CSU Craiova 2-1 în etapa a 26-a din Liga I. Vezi clasamentul

ASA Targu Mureş s-a impus cu 2-1, sâmbătă, în faţa lui CSU Craiova, într-un meci din etapa a 26-a din Liga I. ASA a ajuns la un punct de liderul Steaua, care joacă, duminică, la Giurgiu, cu Astra. CSU Craiova a pierdut după o invincibilitate de 19 etape consecutive.

11 apr. 2015, 16:01

Ianis Zicu a fost eroul lui ASA. Acesta a deschis scorul in prelungirile primei reprize (45+2), cu o executie splendida de la aproximativ 30 de metri. Balgradean a vazut tarziu si nu a mai putut interveni in timp util. Intrat de doua minute pe teren, Ousmane N’Doye (67) a distantat-o pe ASA Tirgu Mures la doua goluri. Chiar inainte sa se indice cele 6 minute de prelungire, Andrei Herghelegiu )90) a redus din diferenta cu un sut simplu din 6 metri.

ASA: Stancioiu – Feussi, Gonzalez, Bejan, Sepsi – Gorobsov, Voiculet – Zicu (N’Doye 65), Goga (Szekely 85), Bumba (Hora 58) – Manolov.

CSU Craiova: Balgradean – Achim, Acka, Frasinescu, Tirnacop – Brandan, Madson (A. Herghelegiu 83), Baluta (M. Briceag 46), Bawab (A. Ivan 72) – Mateiu, Rocha.