Aşa tată, aşa fiică. Fata lui Eminem atacă o cântăreaţă pe Twitter

În urmă cu 10 ani, durul Eminem îi dedica fiicei sale un cântec, "Hailie's Song". Fetiţa avea şase ani şi îl îmblânzea pe tatăl ei, dar acum, la 16 ani, este evident că a luat ceva din atitudinea rapperului american.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 18:39
Aşa tată, aşa fiică. Fata lui Eminem atacă o cântăreaţă pe Twitter

Ca orice adolescentă, fiica lui Eminem îşi trăieşte o bună parte din viaţă pe reţelele de socializare. Acolo, Hailie Scott Mathers îşi expune şi bucuriile, şi tristeţile, dar şi războaiele amoroase. Tânăra de 16 ani a postat un mesaj destul de ameninţător pe Twitter, după zvonurile privind o posibilă idilă între Taylor Swift şi Harry Styles, de la One Direction.

„Dacă @taylorswift13 se întâlneşte pe bune cu iubirea vieţii mele @harry_styles nu o să fiu prea fercită”, a scris Hailie, pentru ca apoi să trimită un alt mesaj fericitului cuplu: „Dragă @taylorswift13, nu te mai prostitua cu orice tip pe care îl vezi. Ştim toţi că o faci doar ca să mai scoţi un album”.

Cum mesajele ei au rămas fără răspuns, fata lui Eminem a trecut la lucruri de-a dreptul „războinice”. Cel puţin pentru lumea adolescenţilor: „Nu o să mai ascult în vecii vecilor muzica ta, @taylorswift13. NICIODATĂ”.