Așa tată, așa fiu! Ce declarații siropoase i-a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf iubitei lui, Asiana Peng

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, iar Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, are cuvintele la el, atunci când vine vorba de declarații siropoase pentru iubita lui.

01 mart. 2024, 16:37
Așa tată, așa fiu! Ce declarații siropoase i-a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf iubitei lui, Asiana Peng
Așa tată, așa fiu! Ce declarații siropoase i-a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf iubitei lui, Asiana Peng

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, este îndrăgostit până peste cap de iubita lui faimoasă și nu îi este rușine să admită asta în mod public. Tânărul nu ratează niciodată ocazia de a-i face declarații de dragoste Asianei Peng.

Citește și: Mirela Vaida, detalii neștiute despre atacul cu bolovanul, în direct: „Multă lume m-a acuzat că noi am regizat asta”. Cum au reacționat copiii ei când au aflat

Asiana și Luca sunt împreună de ceva vreme. Ea, fostă gimnastă și membră a lotului olimpic al României, se poate mândri cu 50 de medalii în palmares. Totuși, un scandal în care au fost implicați antrenorii Octavian Belu și Mariana Bitang a împiedicat-o să participe la Jocurile Olimpice.

Asiana a postat recent o fotografie făcută în maşină, iar Luca a reacţionat imediat. „Frumoasa mea„, i-a comentat fiul antrenorului lui Al-Tai. „Dulce, dulce„, a continuat el. A folosit mai multe emoji care înfăţişează inimi roşii.

Asiana Peng, în vârstă de 24 de ani, s-a retras din lumea sportului de performanță și a absolvit Universitatea Româno-Americană. Împreună cu iubitul ei, se implică în afaceri. Luca Reghecampf s-a întors definitiv în România, după ce a locuit o perioadă lungă de timp alături de mama sa, Mariana Pfeiffer.

Recent, Luca Reghecampf a reapărut în mediul public, revenind cu diverse postări pe rețelele de socializare. Fiul lui Laurenţiu Reghecampf și-a reactivat contul după o postare controversată și antisemită care ar putea avea consecințe legale.

Luca Reghecampf a distribuit o postare făcută de iubita sa, Asiana Peng. În această postare, Asiana își exprimă urările de „La mulți ani!” pentru doctorul care l-a operat pe Luca Reghecampf, iar acesta din urmă i-a urat și el „La mulți ani!” în același fel.

„La mulţi ani, dom’ doctor! Îţi mulţumim pentru tot”, i-a urat Luca Reghecampf doctorului său.

Citește și: Câți bani a câștigat Jador pentru 7 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul riscă să piardă toți banii