Câți bani a câștigat Jador pentru 7 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul riscă să piardă toți banii

Câți bani a câștigat Jador pentru 7 săptămâni la Survivor All Stars. Jador a părăsit echipa Faimoșilor, fiind descalificat, pentru că a fugit din competiție. Motivul este că cei de la Pro TV nu și-au respectat promisiunea să o aducă în emisiune și pe iubita lui, Oana Ciocan.

01 mart. 2024, 15:14
Câți bani a câștigat Jador pentru 7 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul riscă să piardă toți banii
Câți bani a câștigat Jador pentru 7 săptămâni la Survivor All Stars

Câți bani a câștigat Jador pentru 7 săptămâni la Survivor All Stars. Pentru că a avut un comportament neadecvat, Jador a fost descalificat și a părăsit competiția cu efect imediat. Faimosul a plecat de la consiliu fără să mai spună ceva și nici nu și-a luat rămas bun de la colegi.

Citește și: Cum arată penthouse-ul luxos deținut de Jador! Manelistul a scos 500.000 de euro din buzunar pentru ea: „Dumnezeu m-a ajutat să o iau”

Câți bani a câștigat Jador pentru 7 săptămâni la Survivor All Stars

Pentru fiecare săptămână petrecută în concursul Survivor All Stars, Jador a avut trecută în contract suma de 10.000 de euro. El este de departe cel mai bine plătit concurent din actualul sezon, nimeni neavând un asemenea câștig per etapă disputată. La un calcul simplu, pentru cele șapte săptămâni petrecute în concurs, artistul ar trebui să încaseze 70.000 de euro, scrie Gândul.ro.

Pentru că a încălcat flagrant regulamentul concursului Survivor All Stars, Jador riscă să nu primească niciun ban. Mai mult de atât, potrivit anumitor speculații, a fost la un pas de a fi arestat de Poliția dominicană, în timpul escapadei.

Jador s-a lansat și în lumea afacerilor

Jador are o mulțime de evenimente la care cântă, dar totuși vrea să facă mai mulți bani, așa că a intrat în lumea afacerilor. Are deja o primă afacere deschisă la Bacău, căci le-a deschis părinților lui un magazin de materiale de construcții.  Acum intră în domeniul imobiliarelor. Manelistul a devenit proprietarul mai multor apartamente la malul mării.

Cântărețul de manele s-a ocupat de achiziționarea apartamentelor, iar acum stă cu muncitorii și se ocupă de amenajarea lor. „Si-a cumpărat mai multe apartamente, la mare, la Constanța și acum sunt cu muncitorii aici, punem gresie, punem faianță”, a spus Romeo Dumitrache.