Aşa-ţi menţii sănătatea sânilor

Indiferent de mărimea sânilor, că sunt mari sau mici, aceştia trebuie să fie, în primul rând, sănătoşi. Dacă ai chisturi, te lupţi cu durerile de dinainte de menstruţie sau dacă vrei să scazi riscul de cancer de sân, ia în considerare alimentele și băuturile care îmbunătăţesc sănătatea sânilor!

RomaniaTV.net
26 ian. 2017, 11:26
Aşa-ţi menţii sănătatea sânilor

Soia

Studiile arată că femeile care au un aport important de daidzeină și genisteină, doi flavonoizi care se găsesc în soia şi tofu, au o incidență mai mică a chisturilor de sân. De asemenea, studiile sugerează ca soia poate ajuta la ameliorarea efectelor secundare ale menopauzei, inclusiv osteoporoza şi bolile de inimă.

Chisturile mamare sunt leziuni benigne ale sânului, având o frecvenţă mare mai ales la femeile aflate la perioada fertilă. Ele sunt Acestea formaţiuni pline cu lichid şi sunt, cel mai adesea, benigne.

Citeşte şi  Sâni lăsaţi şi fără fermitate: moduri în care îi refaci fără operaţie

Extractul de germeni de grâu

Extractul de germeni de grâu reduce o varietate de simptome a sindromului premenstrual, printre acestea numărându-se şi durerile de sâni. Un studiu la are au luat parte 100 de femei care se confruntau cu această problemă, timp de două luni, a demonstrat efectele benefice ale germenilor de grâu. Un grup de femei a primit 400 mg de extract de germeni de grâu, iar al doilea grup a primit un placebo.

În cazul celor care au luat extract de germeni de grâu a redus simptomele fizice cu 63,6%, simptome psihologice de 66,3%, iar simptomele PMS generale cu 65%. Femeile care au luat extractul de germeni de grâu s-a vpzut şi o ameliorare a stării de oboseală, a iritabilităţii, cât şi a palpitaţilor şi a durerilor de cap.

Afinele

Afinele și extractele de afine reduc riscul apariţiei tumorilor şi scad gradul de răspâdire a celulelor canceroase, în cazul în care cancerul s-a instalat deja. Este suficient să mănânci câte o porţie de afine pe zi, pentru beneficiile împotriva cancerului. Aceste fructe au efect benefic datorită antioxidanţilor pe care îi conţin.

Citeşte continuarea pe click!sanatate.ro


loading...
Partenerii noștri