Asalt la Capitoliu. Unul dintre bărbaţii acuzaţi că au intrat în sediul Congresului s-a sinucis

Poliţia din Georgia a anunţat că Cristopher Stanton, unul dintre bărbaţii care au intrat în sediul Congresului SUA pe 6 ianuarie, s-a sinucis.

13 ian. 2021, 21:01
Asalt la Capitoliu. Unul dintre bărbaţii acuzaţi că au intrat în sediul Congresului s-a sinucis

Asalt la Capitoliu. Medicul legist a concluzionat că este vorba despre sinucidere, şi nu despre alte fapte. Două arme de foc au fost ridicate din casa lui Cristopher Stanton după incident, conform unui anunţ al Poliţiei, citate de DCNews.

Bărbatul a fost acuzat de insurecţie la Capitoliul SUA, precum şi de încălcarea stării de alertă din Washington.

Peste 170 de simpatizanţi ai preşedintelui Donald Trump care au participat săptămâna trecută la asaltul asupra Capitoliului la Washington au dosare penale, numărul lor urmând să ajungă probabil la câteva sute, a declarat marţi un procuror, care a vorbit despre o investigaţie de o amploare fără precedent în istoria FBI-ului.

Asalt la Capitoliu. Român arestat pentru presupuse legături cu gruparea Proud Boys

Eduard Florea a fost arestat la domiciliul său, marți seară. Un oficial al forțelor de ordine a declarat pentru ABC News că Florea era anchetat și pentru presupuse legături cu Proud Boys, o organizație politică de extremă dreaptă. Membrii acestei organizații au participat la mai multe manifestații pro-Trump.

El ar fi postat online mai multe amenințări cu moartea, în urma violențelor de la Washington. În postările sale el ar fi amenințat că va trimite o caravană armată la Capitoliu.

Florea a fost dus la sediul FBI din Manhattan și urma să fie prezentat în fața curții federale din Brooklyn, în cursul zilei de miercuri.

Citeşte şi: Congresul SUA începe sub pază militarizată dezbaterile cu privire la punerea sub acuzare a preşedintelui Trump


loading...
Partenerii noștri