ASE Bucureşti, anunţ despre deschiderea anului universitar 2021-2022

ASE Bucureşti, anunţ despre deschiderea anului universitar 2021-2022 . Festivitatea va fi transmisă live, pe facebook-ul instituțional, direct din Aula Magna a Palatului ASE, între orele 10:00 -11:00. Ea va fi urmată de vernisajul expoziției „Consonanțe de suflet”.

23 sept. 2021, 20:54
ASE Bucureşti, anunţ despre deschiderea anului universitar 2021-2022
Festivitatea va fi transmisă live, pe facebook-ul instituțional

ASE Bucureşti, anunţ despre deschiderea anului universitar.  La ora 12:00 va avea loc inaugurarea amfiteatrului renovat integral de către un partener strategic al ASE, încă un exemplu de bune relații ale universității cu reprezentanții mediului de afaceri.

Vor urma festivitățile de deschidere a anului pe facultăți, conform programului afişat pe site-ul instituţional www.ase.ro.

Acestea vor putea fi urmărite live pe paginile de Facebook și vor fi urmate de sesiuni interactive pe platforma Zoom, în care studenții din anul I vor avea posibilitatea de a-și cunoaște profesorii și colegii.

Citeşte şi: Situaţia epidemiologică la 10 zile de la începerea şcolilor cu prezenţă fizică. Cum sunt cazaţi studenţii în căminele universităţilor din Capitală

ASE Bucureşti, anunţ despre deschiderea anului universitar

Senatul Academiei de Studii Economice din București a decis, după largi consultări și la propunerea Consiliului de Administrație, ca organizarea și desfășurarea activităților didactice aferente programelor de studii universitare de licență, masterat, doctorat, programelor postuniversitare și de dezvoltare profesională din primul semestru din acest an universitar să se desfășoare în sistem mixt (online și cu prezență fizică).

Deschidem căminele din campusul ASE în condiții de maximă siguranță, studenții care nu sunt vaccinați sau nu au trecut prin boală sunt testați gratuit de o clinică, în cadrul proiectului “Caravana sănătății”, susținut de parteneri din mediul de afaceri. Totodată încurajăm vaccinarea, direct în campus, prin tombola vaccinării.

ASE începe anul universitar 2021-2022 cu o poziţionare foarte bună în clasamentele internaționale de notorietate. Astfel, conform ediției 2022, publicată recent, a prestigiosului Times Higher Education World University Rankings, ASE ocupă, pentru al treilea an consecutiv, locul I în România și este prima și singura universitate din România cotată în primele 600 din lume.

Cunoscând calitatea și unitatea comunității noastre universitare, care și-a arătat performanța în îndelungata istorie a universității noastre, ne exprimăm și la acest moment inaugural convingerea că ne vom angrena cu toții în procesul complex de menținere și consolidare a poziției câștigate de Academia de Studii Economice din București, la nivel național, european și internațional” se arată în mesajul comun adresat cu ocazia noului an universitar de către Președintele Senatului Universitar, prof. univ. dr. Dumitru Miron și Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor.

Academia de Studii Economice din București urează tuturor studenților și cadrelor didactice din România un an universitar foarte bun, cu multă sănătate!

Vivat, crescat, floreat!


loading...