Ashton Kutcher nu scapă ieftin după divorţul de Demi Moore

Demi Moore a depăşit problemele cu care s-a confruntat după despărţirea de Ashton Kutcher, însă acum pare decisă să îl facă să plătească. La propriu.

08 mart. 2013, 17:32
Ashton Kutcher nu scapă ieftin după divorţul de Demi Moore

Actriţa Demi Moore îl dă în judecată pe Ashton Kutcher pentru pensie alimentară şi cheltuieli de judecată. Deşi cei doi nu au avut copii, în SUA soţul părăsit poate solicita sprijin financiar din partea fostului partener. Astfel, divorţul celor doi se anunţă unul destul de urât, la mijloc fiind 285 de milioane de dolari.

Vestea privind acţiunea lui Demi Moore vine la mai bine de un an de la despărţirea celor doi şi la trei luni după ce Ashton a înaintat actele de divorţ. Fosta soţie a lui Kutcher a depus şi ea o serie de acte la Curtea Supremă din Los Angeles, în care precizează că motivul destrămării căsniciei au fost „diferenţe ireconciliabile”.

Se pare că Ashton şi Demi au încercat un partaj pe cale amiabilă, dar cum miza financiară este una uriaşă foarte probabil cazul va trebui să fie soluţionat de un judecător.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011, după şase ani de căsnicie. Actriţa are o avere estimată la 150 de milioane de dolari, asta în special datorită succeselor din anii ’80-’90. În schimb, Ashton are deja 135 de milioane de dolari, iar o mare parte din ei i-a făcut în timpul relaţiei cu Moore. Şi tocmai acesta ar putea fi motivul pentru care Demi nu vrea ca mult mai tânărul ei fost soţ să scape prea ieftin sau prea curând din acest divorţ, mai ales că din câte se vorbeşte pe la Hollywood, Ashton Kutcher are deja planuri de nuntă cu Mila Kunis.