ASIA EXPRESS 2020. Acestea sunt primele 4 echipe din noul sezon, care vor concura în Filipine, Taiwan și Japonia

ASIA EXPRESS 2020. Filmările la noul sezon Asia Express vor începe peste câteva zile.

04 oct. 2019, 12:04
ASIA EXPRESS 2020. Acestea sunt primele 4 echipe din noul sezon, care vor concura în Filipine, Taiwan și Japonia

ASIA EXPRESS 2020. Show-ul care promite aventura vieții pentru cuplurile de vedete participante va fi în noul sezon un maraton spectaculos prin Filipine, Taiwan și Japonia și va fi și de această dată prezentat de Gina Pistol, scrie elle.ro.

Echipele participante sunt mai hotărâte ca niciodată să câștige, iar noi am aflat detalii exclusive despre patru dintre echipele de celebrități. Echipele care intră în competiție urmează să plece din România în perioada 15-19 octombrie, către țările în vor avea loc filmările.

Citeşte şi CRBL, OPRIT de POLIŢIE pe aeroport, după ASIA EXPRESS. OASE a intervent de urgenţă: Este dubios, normal că îl opreşte Poliţia FOTO

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două dintre cele mai cunoscute prezențe din online-ul românesc, formează una dintre echipele din acest sezon. O altă echipă va fi formată din Alex Velea și Mario Fresh, iar din cea de-a treia echipă face parte celebrul make-up artist Alexandru Abagiu. Cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, formează cea de-a patra pereche care intră în cursa pentru marele premiu.

Fiecare etapă a show-ului este marcată de anumite probe pe care echipele sunt nevoite să le îndeplinească pentru a continua competiția, iar experiența devine cu atât mai dificilă în momentul în care fobiile vor lua locul entuziasmului. Barierele de limbaj, oboseala și incertitudinea unui acoperiș sigur deasupra capului sunt doar câteva dintre obstacolele peste care vedetele vor fi nevoite să treacă dacă vor să rămână în cursă. Concurenții vor depinde doar de abilitățile lor și ale coechipierilor în fiecare moment al experienței, astfel încât cazarea, mâncarea sau asigurarea transportului sunt doar o parte dintre aspectele pentru care aceștia vor fi nevoiți să lupte aprig.

Reprezentanții Antena 1 au declarat: „O să anunțăm și noi curând echipele participante, însă pânî atunci nu putem să dezvăluim nimic despre acest lucru”.