CRBL, OPRIT de POLIŢIE pe aeroport, după ASIA EXPRESS. OASE a intervent de urgenţă: Este dubios, normal că îl opreşte Poliţia FOTO

Incident incredibil pentru CRBL, care a fost oprit de poliţia de pe aeroport chiar în momentul în care se îmbarca la zborul de întoarcere spre România.

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 15:07

CRBL și prietenul lui Oase s-au întors victorioși din India, cu marele premiu al show-ului ASIA EXPRESS, amuleta de 30.000 de euro. Tocmai amuleta norocoasă i-a purtat ghinion câștigătorului pentru că acesta a atras atenția la controlul de securitate și polițiștii indieni au intrat în alertă. Oase a găsit explicația: „Este dubios, normal că îl oprește Poliția’.

CRBL, nevoit să dea explicaţii pe aeroport

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2019. Ce a apărut pe pagina lui CRBL la scurt timp după câştigarea premiului: „Hmmmm. Parcă sugerează…” 

Marele câștigător a fost oprit de polițiștii de pe aeroportul din India și a fost nevoit să de explicații în legătură cu amuleta pe care o avea în ghiozdan. Indienilor li s-a părut suspect obiectul și au cerut explicații în legătură cu el.

CRBL le-a explicat polițiștilor că a participat la un reality show, iar aceștia, curioși, au cerut să le explice tot parcursul lui CRBL în emisiune.

Momentul a stârnit amuzamentul unora dintre vedetele care au participat la show, iar în cele din urmă s-au lămurit și polițiștii că nu este vorba despre nimic periculos și i-au lăsat să treacă mai departe.

Oase s-a amuzat copios de pățania prietenului său și a pus momentul pe seama faptului că CRBL pare dubios și era de așteptat să fie supus unei percheziții amănunțite pe aeroport.

FINALA ASIA EXPRESS 2019. Lovitură de teatru în FINALA Asia Express 2019. Oase şi CRBL au câştigat MARELE PREMIU de 30.000 DE EURO 


loading...