ASIA EXPRESS 2019. Vedetele, momente greu de imaginat. Concurenţi eliminaţi, urină de vacă şi o cursă nebună prin India

O țară cât un continent se deschide în fața concurenților. În India, vedetele își vor testa din plin limitele, răbdarea și rezistența la situații dificile!

04 mart. 2019, 08:44
ASIA EXPRESS 2019. Vedetele, momente greu de imaginat. Concurenţi eliminaţi, urină de vacă şi o cursă nebună prin India

„Am vești proaste. Din păcate, nu toți concurenții vor putea vedea India. Am făcut tot ce am putut pentru ca partenerul tău, Cosmin Seleși, să rămână la Asia Express. Din păcate, el trebuie să plece acasă, motiv pentru care și drumul tău în concurs se oprește aici”, a anunțat Gina Pistol încă de la început.

Supărat că trebuie să părăsească aventura, Șerban își ia la revedere de la restul colegilor și pleacă.

Apoi urmează o zi lungă pentru concurenții rămași în competiție. Fiecare echipă a primit câte un plic cu următoarea sarcină. Aflate pe o plajă considerată sfântă în cultura indiană, vedetele află că urmează să primească binecuvântarea acestor locuri, după ce fac anumite ritualuri.

Cite;te ;i ASIA EXPRESS 2019. Clipe tensionate, certuri şi o accidentare cumplită. Concurenţii au trecut prin momente grele în Sri Lanka

„Veți primi niște candele, niște ofrande, pe care le veți duce în picioarele goale la un temple. Atenție, focul de la lumânare nu trebuie să se stingă. Veți începe cursa abia după această sarcină”, a anunțat Gina.

Și aceasta a fost cea mai simplă dintre sarcini! Concurenții au plecat în goană, ferindu-se de tuc tuc-uri și încercând să ajungă la următorul punct de întâlnire cât mai repede posibil.

O sarcină cu adevărat dificilă a fost atunci când concurenții au fost nevoiți să bea…urină de vacă! Nu e timp de pierdut, fiindcă primele trei echipe care ajung la Gina primesc șansa de-a câștiga o amuletă extrem de valoroasă!

CRBL și Oase, Anca și Teo și Cocuța și Bogdan au luptat în primul joc de amuletă din India!

Proba de amuletă nu a fost deloc ușoară și a necesitat muncă de echipă. Un membru al echipei a stat pe talerul unui cântar, în timp ce celălalt a traversat o apă cu ajutorul unei bărci, pentru a ajunge pe malul celălalt, acolo unde se află tarabe cu fructe. Concurenții trebuie să care, prin mai multe drumuri, cantitatea de fructe necesară echilibrării balanței! A fost o sarcină spectaculoasă, dar deloc ușoară! La final, Bogdan și Cocuța au câștigat!

După o zi extrem de agitată în care au alergat prin India, concurenții au fost nevoiți să își caute mâncare și gazdă.

A doua zi, concurenții au fost nevoiți să treacă de proba cu prinsul rațelor și hrănitul acestora. Apoi a urmat eliberarea lor în apă. Și aici vedetele s-au chinuit din plin.

Apoi a urmat goana nebună pentru a ajunge la Gina, care promite celor care ajung primii o răsplată pe măsură: cazare, mâncare, bani! Cine a câștigat acest răsfăț? Ana Morodan și Teleșpan!

Ne revedem luni, de la ora 20:00, la Antena 1, într-o nouă aventură prin India, la super show-ul „Asia Express”!