ASIA EXPRESS 1 MARTIE 2020. Ture cu carul pentru a câştiga amuleta, concurs inedit de miss şi picturi „bivoleşti”

ASIA EXPRESS 1 MARTIE 2020 Adrenalină pură în sezonul 3 Asia Express! Florin Ristei și fratele lui, Dan, Răzvan Fodor, Chef Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh au intrat în jocul de amuletă, în ediția a opta din sezonul 3 al emisiunii!

RomaniaTV.net
01 mart. 2020, 19:31

ASIA EXPRESS 1 MARTIE 2020. Cele trei echipe s-au revăzut cu frumoasa Gina Pistol, ca să afle ce surprize le rezervă jocul pentru amuleta de 1000 de euro! Cu sufletul la gură, concurenții au așteptat să afle ce trebuie să facă pentru a obține avantajul!

„Nu trebuie să mai chinuiți iar bivolii, pentru că în cursă voi trebuie să cărați carele. Faceți o cursă cu ele, unul trage, altul stă în căruță.

Vă opriți la numărul unu, unde faceți rost de niște chei, aflate în bazine cu apă, ascunse sub pietre. Mai faceți o tură și vă opriți la numărul doi, la țarcul cu ieduți. Acolo descoperiți cutii sub o plasă ce trebuie deznodată. Aici folosiți cheia de la proba anterioară. În cutii găsiți steaguri.

Mai faceți apoi o tură cu al vostru car, apoi mergeți la căpițe și căutați bețele pentru steag. Mai faceți o tură și la numărul patru trebuie să construiți scări. Cine pune steagul în vârful turnului primește amuleta și un super avantaj”, a explicat Gina Pistol.

A fost o probă dificilă, dar concurenții de la Asia Express au luptat cu toată forța până în ultima clipă! La final, ALex Velea și Mario Fresh au câștigat amuleta!

Bivoli pictaţi cu greu la Asia Express

Carabao (bivolul de apă) este animalul național al filipinezilor. Animalul este pictat și antrenat să îngenuncheze, iar această misiune o au și vedetele Asia Express, din sezonul 3!

După ce au trecut cu brio de proba concursului de miss, concurenții din ediția a opta din sezonul 3 ale emisiunii Asia Express au privit o nouă aventură de zile mari!

De data aceasta, fiecare echipă trebuie să își aleagă un bivol, un șablon și o culoare de vopsea și apoi să treacă la treabă, desenând animalul!

Concurs inedit de miss la Asia Express

Plecarea în cursă va fi stabilită de voturile obținute în urma unui concurs de miss și mister plin de savoare, căci nu întâmplător Filipine este țara care a dat lumii cele mai multe frumuseți!

Fiecare echipă desemnează un concurent care se supune transformării, în numele frumuseții. Cine arată cel mai bine și cine primește cele mai multe voturi primește un avantaj important- acela de a pleca primul alături de coechipierul său într-o cursă ce va fi fragmentată de multe opriri și probe!

Pentru femei nu au fost probleme prea mari, căci ele sunt deja obișnuite cu machiajul și cu alte trucuri. Mai greu a fost pentru băieți, care și-au pus tocuri, gene, coronițe și multe alte accesorii fashion!

Ristei s-a descurcat de minune, chiar și cu chiloții la vedere, mai ales că el are experiență în transformări de la emisiunea Te cunosc de undeva!

„Ristei arăta ca un fetițo-băiat sărac”, a comentat Speak despre această apariție extrem de curajoasă.