Asia Express 17 noiembrie 2021. Elwira Petre, în lacrimi după ce a luat amuleta: „Eram terminată. A fost prima dată când am plâns din cauza asta!

Asia Express 17 noiembrie 2021. Concurenţii au parte de noi provocări în ediţia de miercuri. Vedetele vor trece de la agonie la extaz în doar câteva momente.

17 nov. 2021, 23:57
Asia Express 17 noiembrie 2021. Elwira Petre, în lacrimi după ce a luat amuleta: „Eram terminată. A fost prima dată când am plâns din cauza asta!

Asia Express 17 noiembrie 2021 UPDATE.

Echipele au „luptat cu toate armele” și au apelat la cele mai neașteptate strategiile pentru a câștiga avantajul pe care îl oferea primul Joc de Amuletă din Israel. Cei care s-au descurcat cel mai bine și au avut cele mai multe ținte în cele trei runde au fost Mihai Petre și Elwira.

„Am o amuletă pentru Mihai Petre și Elwira, care vor avea un avantaj mâine de dimineață”, le-a spus Irina Fodor.

Cei doi vor pleca cu 15 minute înainte celorlalți concurenți la următoarea cursă de pe Drumul Împăraților. Să pornească mai repede decât celelalte echipe reprezintă un mare avantaj în Israel.

Asia Express 17 noiembrie 2021. Vedetele se vor duela pentru amuletă, în ediţia de miercuri seară. Concurenţii care se vor califica la joc vor primi o hartă şi vor avea noi misiuni de îndeplinit pe Drumul Împătaţilor din Israel.

Asia Express 17 noiembrie. Noi provocări pentru concurenţi

În ediţia de miercuri seară, concurenţii care se vor califica la jocul de amuletă vor avea parte de noi provocări. Primii care au ajuns la Irina au fost Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu. A doua echipă a fost cea formată din Mihai şi Elwira Petre.

”Știm că trebuie să jucăm ceva, dar nu am înțeles nimic. De obicei te califici la joc și aștepți să începi”, va spune Mihai Petre în momentul în care va ajunge la Irina.

Echipa a treia care a ajuns la Irina a fost cea formată din Eliza şi Natanticu.

Toate cele trei echipe au primit de la Irina câte o bilă neagră.

Citeşte şi Lidia Buble s-a făcut de râs la Asia Express. Vedeta nu a știut să localizeze Marea Neagră pe harta României. „Mintea mea era blanc” VIDEO

Echipele care vor se vor duela pentru câştigarea amuletei vor avea de împachetat rufe, să parcurgă distanțele între steaguri pe bicicletă, pe un drum pietruit. Dacă unii concurenţi se vor bucura de faptul că nu vor mai merge pe jos, alţii se vor confrunta cu noi probleme.

”Eu nu știu să merg pe bicicletă! Nu am ce să fac! Nu mai puteam de nervi”, va spune Emi de la „Noaptea Târziu”.

Vedetele vor trece de la agonie la extaz în doar câteva momente.

”Sincer, de abia așteptam să se termine ziua asta. Eram terminată fizic, nu mai puteam. A fost prima dată când am plâns din cauza faptului că nu mai puteam”, va spune Elwira.

Cine va câştiga amuleta în valoare de 1000 de euro şi avantajul, aflaţi miercuri seară, la Antena 1.

Drumul Împăraților din Asia Express s-a deschis în Turcia. Acolo nouă echipe au descoperit cât de frumoasă dar și grea este competiția de la Antena 1.

Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea Asia Express.

Citeşte şi Câștigător Asia Express, sezonul 4. Data la care se va juca marea finală de pe Drumul Împăraților! Ele ar fi cele două echipe finaliste