Câștigător Asia Express, sezonul 4. Data la care se va juca marea finală de pe Drumul Împăraților! Ele ar fi cele două echipe finaliste

Sezonul 4 e aproape de final. Telesepctatorii au trăi cu sufletul la gură fiecare experiență prin care echipele participante le-au avut de-a lungul show-ului.

15 nov. 2021, 14:56
Câștigător Asia Express, sezonul 4. Data la care se va juca marea finală de pe Drumul Împăraților! Ele ar fi cele două echipe finaliste

Câștigător Asia Express, sezonul 4. Organizatorii au anunțat acum data la care se încheie traseul de pe Drumul Împaraților a fost anunțată.

Câștigător Asia Express, sezonul 4. Data la care se va juca marea finală de pe Drumul Împăraților! Ele ar fi cele două echipe finaliste

Finala Asia Express, Drumul Împăraților va avea loc pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00. În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii Asia Express vor afla cine sunt marii câștigători.

Drumul Împăraților din Asia Express s-a deschis în Turcia. Acolo 9 echipe au descoperit cât de frumoasă dar și grea este competiția de la Antena 1.

Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea Asia Express. Cu toții au dat piept cu situațiile surprinzătoare și diferențele culuturale din Turcia. Au avut de-a face cu probe care le-a pus răbdarea la încercare. Fiecare echipă și-a dat silința să ajungă prima în fața Irinei Fodor, în fiecare cursă pentru Imunitate, însă nu toți au reușit.

Conform Cancan.ro, finala s-a dat între Mihai și Elwira Petre și Cuza și Emy, iar cei care au plecat acasă cu premiul cel mare au fost Mihai Petre și soția acestuia. Mai mult decât atât, prima echipă care va pleca acasă va fi cea formată din Alexandra Ungureanu și mama sa.

„Asia Express este viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu «din lacrimă», ci dintr-o «mare mizerie», sincer. E intens! Pe mine, nu e prima dată când mă lovește realitatea dur însă nu atât de dur! E frustrant și se simte frica încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: «OK, v-am fi luat în condiții normale, dar, având în vedere Coronavirusul, n-avem cum». Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd, pentru că eu cred că, pentru mine, este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbizului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus fostul jurat de la Românii au talent.

Citește și: ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 14 noiembrie 2021. Echipele au parte de o surpriză
 


loading...
Partenerii noștri