ASIA EXPRESS 20 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Cum să afli sexul crabilor, cea mai grea misiune în FINALA ASIA EXPRESS 2020

ASIA EXPRESS 20 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Etapa finală continua în ceastă seara la Antena 1, imediat după Observator. Găsirea unui loc de dormit în toiul nopții va fi una dintre cele mai grele misiuni de până acum, cu zeci de refuzuri și uși trântite, dar și cu surprize uriașe.

20 apr. 2020, 11:29
ASIA EXPRESS 20 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Cum să afli sexul crabilor, cea mai grea misiune în FINALA ASIA EXPRESS 2020

ASIA EXPRESS 20 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  Cătălin Rizea și-a pierdut răbdarea cu soția lui, Adda, în ediția „Asia Express”, sezonul 3, difuzată pe 20 aprilie, înainte de a ajunge să separeu crabi, în funcție sexul lor. 

„Am pierdut tot! Mai bine plecăm acasă! Când știi că mai ai puțin până în marea finală, că ai mâncat mucegai ca să ai un mic avantaj, vine o duduie care nu știe pe ce lume trăiește și te aruncă ca pe un câine în stradă!”, a spus Adda.

Cătălin Rizea, însă, a refuzat să se dea bătut și și-a certat soția pentru atitudinea ei. „Mă enervez că cedezi așa ușor!”, i-a spus el.

„Fă pe sfânta tu, că ești tu martiră!”, i-a mai spus el, după ce ea s-a lamentat: „Urlați toți la mine, zici că e vina mea!”.


ASIA EXPRESS 20 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Concurenții rămași în competiția „Asia Express”, sezonul 3, au avut parte de cel mai mare chin de până acum! Au fost provocați, în ediția din 20 aprilie, să mănânce stinky tofu. 

„Ferească Dumnezeu de așa ceva, cine o lăsat pe fața Pământului, nu pot să înțeleg! Miroase a mortăciune”, a spus Speak.

„Băi, știți cum miroase mortul? Ăla e parfum, tată! Lavandă, pe lângă ăsta!”, a spus și chef Sorin Bontea.

„Doamne ferește să simțiți vreodată mirosul ăsta! Exact cum este mirosul, exact așa este și gustul”, a spus și Ștefania.

 


ASIA EXPRESS 20 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. După ce au crezut că nimic nu îi mai poate surprinde din punct de vedere culinar, concurenții descoperă care este unul din preparatele preferate ale taiwanezilor – stinky tofu, tofu fermentat, cu un miros greu de descris în cuvinte. Drumul până la Gina va fi presărat cu sute de scări și misiuni care mai de care mai complicate. Una dintre ele este legată de crabi, pe care trebuie să îi separe în funcție de sex, nu înainte de a afla cum pot diferenția masculii de femele.

ASIA EXPRESS 20 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. 

ASIA EXPRESS 20 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Ediția de duminică i-a adus în fața unor misiuni dificile, care le-au pus la grea încercare nervii și abilitățile de comunicare. După ce au avut de plimbat un dragon uriaș prin tot orașul, spre finalul zilei au încercat zeci de minute să învârtă titirezi, o activitate foarte plăcută și apreciată de poporul taiwanez. Jocul de amuletã a fost câștigat de Reactoarele 3 și 4, după un efort fizic uriaș și zeci de scări urcate și coborâte.

Ediţia difuzatã duminică, 19 aprilie, s-a impus ca lider de piaţã pe toate categoriile de public. Așadar, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:03-23:02), o audiență medie de 12.1 puncte de rating și o cotă de piață de 32%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 7.6 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%. Și în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 9.9 puncte de rating şi 21.3% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 6.5 puncte de rating şi 13.9% cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească Asia Express- Drumul Comorilor, show ce a fost lider de audiență cu o medie de 9.6 puncte de rating și 19.5 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe poziţia secundã cu o medie de 7 puncte de rating și 14.3% cota de piață.


loading...