CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Cum au fost surprinşi doi concurenţi la venirea în ţară

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Din cele 9 echipe care au pornit la drum în aventura ”Asia Express”, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul său, au reușit să ocupe locul patru. Cei doi și-au depășit limitele și au învățat lucruri pe care nu credeau că le vor ști despre ei înșiși, reușind să-și întărească și mai mult prietenia.

20 apr. 2020, 08:16
CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Cum au fost surprinşi doi concurenţi la venirea în ţară

UPDATE: După zeci de ediții spectaculoase, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro!

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Primul lucru pe care l-au făcut Alex Abagiu și Radu Vlăduț după ce s-au întors de la Asia Express. Dovadă stau și imagini surprinse de Click!, la numai o zi de la difuzarea episodului în care cei doi au fost eliminați. Astfel că, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au mers să-și cumpere câteva produse de la un magazin cunoscut, din partea de Nord a Capitalei. Cei doi și-au împărțit sarcinile: Radu a fost cel care a dus cumpărăturile în parcare, iar Alex a returnat căruciorul. Printre produsele cumpărate se numără u bax de apă, câteva buchete de flori, iar în drum spre casă s-au oprit la un restaurant pentru a-și comanda mâncare.

CITEŞTE ŞI: 

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2020: Povestea de iubire dintre Speak şi Ştefania. Cum s-a cunoscut cuplul care urmează să se căsătorească 

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Răsturnare de situaţie pe ultima sută de metri, cine ia marele trofeu

ASIA EXPRESS 19 aprilie 2020 LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1. Este nebunie, dintre ei se alege CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2020 

Alex Abagiu și Radu au fost tenace la Asia Express, o cursă care i-a pus la încercare. Au ajuns în etapa a 9-a în semifinale, plecând acasă cu un onorabil loc 4. Pe o ploaie torențială, vânt și frig, trei echipe au luptat pentru un loc în etapa finală. Speak și Ștefania, Adda și Cătălin, radu și Alex au alergat astfel străzile din Thaichung, luptând să se mențină pe Drumul Comorilor. În ciuda eforturilor depuse, au ajuns pe locul 3, iar după o zi în care autostopul nu a funcționat, cei doi au ajuns la Gina pe ultimul loc. Din nefericire însă, ancora a fost roșie, iar drumul în Asia Express a luat sfârșit.

„Și uite-așa s-a încheiat ceea ce a însemnat „Asia Express România” pentru noi: cu zâmbetul pe buze, cum am încercat să fim tot sezonul. Nu aș fi crezut niciodată că o să rezistăm atât de mult și, oricât de pregătit am crezut că sunt, am fost surprins în fiecare zi. La capăt de drum sunt recunoscător: recunoscător că am avut această oportunitate, recunoscător lui Radu că mi-a fost camarad în această călătorie și recunoscător că v-ați uitat săptămână de săptămână”, a scris Alexandru pe Instagram, după ce a fost difuzat episodul în care au fost eliminați.

Alex Abagiu este un nume cunoscut publicului larg și iubit de multe vedete din România. Acesta a acceptat propunerea Asia Express de a concura în cel de-al treilea sezon aal emisiunii. L-a luat în echipă și pe Radu, cu care a reușit să se califice în semifinala reality show-ului.

Alex Abagiu este un reputat make-up artist, cu o experiență de 20 de ani în domeniu. Loredana Groza, Andra, Delia, Ana Morodan sau Andreea Raicu sunt doar câteva dintre vedetele care au apelat la serviciile lui.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Duminică, 19 aprilie, Asia Express a dat startul etapei finale. Concurenții au început în forță  cursa care îi va duce direct în Taipei, oraș în care se va desfășura marea finală. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania își folosesc ultimele și cele mai importante reusurse în călătoria lor pe Drumul Comorilor.

Ediția de aseară i-a adus în fața unor misiuni dificile, care le-au pus la grea încercare nervii și abilitățile de comunicare. După ce au avut de plimbat un dragon uriaș prin tot orașul, spre finalul zilei au încercat zeci de minute să învârtă titirezi, o activitate foarte plăcută și apreciată de poporul taiwanez. Jocul de amuletã a fost câștigat de Reactoarele 3 și 4, după un efort fizic uriaș și zeci de scări urcate și coborâte.