Asia Express 20 septembrie 2021. Concurenţii au întâmpinat probleme la un test de logică

Asia Express 20 septembrie 2021. Cele nouă echipe au avut parte de o nouă surpriză, care, se pare că le-a ridicat mari dificultăți. După o noapte scurtă și un autostop de câteva ore, concurenții au întâmpinat probleme la rezolvarea unui test de logică.

20 sept. 2021, 22:52

Asia Express

20 septembrie 2021. După ce concurenții au ajuns la statuia lui Aristotel, considerat părintele logicii, aceștia au avut de trecut o nouă porbă. Pentru a primi următorul indiciu cele nouă echipe trebuie să rezolve o problemă de logică.

Sunt 2 rațe în fața unei rațe, 2 rațe în spatele unei rațe și o rață în mijloc. Câte rațe sunt? Folosiți-vă de rațele din coș ca să rezolvați problema. Scrieți răspunsul corect și arătați-l judecătorului ca să primiți următorul plic.”, a fost mesajul cu instrucțiuni lăsat de Irina Fodor pentru participanți.

Citeşte şi: Mihai Petre i-a dat „daună totală” lui Connect-R. Scene dure la Asia Express: „I-a rupt mâna ca să câștige jocul, bravo!”

Proba a pus cuplurile în dificultate, mai ales pe Cosmina și Eliza Natanticu, care au încercat din răsputeri să rezolve problema de logică.

De aici știi cum e vorba aia cu Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă! Parcă văd că e atât de simplu.„, a spus Cosmin Natanticu.

Asia Express 20 septembrie 2021. Proba s-a dovedit a fi un grea pentru toți concurenții. Aceștia au încercat toate variantele posibile pentru a rezolva problema de logică.

Eu prima dată când am citit problema nu am gândit logic absolut deloc. Mă gândeam numai să rețin mesajul, să știu exact despre ce e vorba. Să memorez, pur și simplu. Am luat câte rațe am putut acolo, că nu știam de câte o să avem nevoie.„, a spus Elwira Petre.

Nevastă-mea strângătoare, că așa am făcut avere, a văzut rațe, a luat câte a putut.„, a mai completat Mihai Petre, potrivit A1.ro.

Și surorile Buble au întâmpinat probleme în rezolvarea acestei probe: „Deci dacă Natanticu cu soția lui au stat 20 de minune, cine știe cât o să stăm noi că suntem foarte hăbăuce așa dimineața, pe străzi. Încercam să mă gândesc să văd care e combinația acolo și auzeam din toată părțile rățuște”