Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express: „A fost suferință. Am crezut că nu fac faţă”

Connect-R a făcut primele declaraţii despre experienţa Asia Express şi a mărturisit că i-a fost foarte greu. Deşi au fost şi momente de bucurie, artistul spune că voia să "îşi rupă un deget" ca să poată pleca acasă, pentru că simţea că nu face faţă.

07 sept. 2021, 23:44
Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express: „A fost suferință. Am crezut că nu fac faţă”
Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express

Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express. Mulți artiști au declarat că este înzecit mai greu decât au crezut atunci când priveau emisiunea din faţa micului ecran. Sezonul acesta, artistul participă la show împreună cu Shift, prietenul său.

Citeşte şi: Connect-R, pe punctul de a claca la Asia Express: “Am vrut să plec acasă. E un coșmar”

Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express

Asia Express are marea premieră pe 18 septembrie, de la 20.00, unde fanii o să urmărească nouă perechi curajoase care se luptă în cel mai dur show de pe Antena 1. Emisiunea se va difuza timp de cinci zile în prima săptămână.

Connect-R a vorbit despre experiența lui la emisiune şi a mărturisit că a fost șocantă trecerea de la viața lui din România la viața de pe „Drumul Împăraților”, unde nimeni nu îl cunoștea și îl trata cu indiferență.

Cântăreţul a mai declarat că nu s-a simțit niciodată pregătit pentru un show de genul acesta, dar că nu o să uite vreodată trăirile din cadrul emisiunii, ba chiar s-a gândit încă din prima zi ce motive să găsească pentru a se întoarce în Romania.

Noi trăim într-o bulă. Lumea îți deschide ușa, te întreabă dacă să te bage în față la bancă, acolo ești mâncat. A fost extraordinar. A fost suferință, dar a fost și bucurie multă, viață multă, dinamică multă. A doua zi voiam să inventăm ceva cu Shift că să plecăm acasă, să ne rupem un deget ceva, că nu făceam față”, a spus Connect-R, pentru Antena Stars.

Connect-R a căzut pradă depresiei

Connect-R a mărturisit că s-a confruntat cu un episod sever de depresie, după ce fiica lui, Maya, a fost aproape să-și piardă viața, din cauza unor probleme de sănătate grave. Artistul a trecut prin momente cumplite când sănătatea copilei în vârstă de doar un an a început să se deterioreze rapid, după ce și-ar fi făcut un vaccin.

Artistul a intrat la vremea aceea într-o depresie severă și în ciuda faptului că s-a adresat mai multor psihologi, aceștia nu au fost capabili să-l ajute. Artistul a povestit în cadrul unui podcast drama prin care a trecut.

„S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie”, a declarat vedeta. (Citeşte AICI mai multe detalii)