Connect-R, pe punctul de a claca la Asia Express: “Am vrut să plec acasă. E un coșmar”

Connect-R a recunoscut că a fost pe punctul de a claca la emisiunea Asia Express, chiar din prima zi de concurs.

03 iun. 2021, 10:11
Connect-R, pe punctul de a claca la Asia Express: “Am vrut să plec acasă. E un coșmar”

Connect-R participă la emisiunea Asia Express și a declarat că a dat de greu chiar din prima zi de concurs. Artistul este în aceeași echipă cu Shift și în ciuda faptului că înainte de începerea filmărilor erau foarte entuziasmați de aventura care îi așteaptă, cei doi s-au demoralizat din momentul în care au pășit pe Drumul Împăraților.

“O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. N-avem noi condiție fizică, dar pe psihic stăm foarte bine”, spuneau cei doi înainte de plecare.

Pentru Connect-R și Shift să facă autostopul în Turcia s-a dovedit a fi una dintre probele de foc. Cei doi artiști au simțit că această provocare este aproape imposibil de dus la bun sfârșit.

Connect-R: „Am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi”

“În prima zi de Asia Express eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacii pe care îi cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici”, a mărturisit Connect-R.

Toți concurenții de la Asia Express au început să fie copleșiți de situație. Noul sezon a pregătit noi provocări pentru vedete și rămâne de văzut dacă vor putea face față condițiilor potrivnice, notează Click.

Cele nouă perechi din sezonul 4 al concursului Asia Express sunt: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.