Asia Express 2021. Lista concurenţilor este aproape gata. Andreea Antonescu şi Pepe, printre participanţi

Asia Express 2021. Veste bună pentru fanii show-ului de la Antena 1, lista concurenţilor este aproape definitivată, iar în luna mai se pare că vor începe filmările pentru cel de-al patrulea sezon.

23 apr. 2021, 21:17
Asia Express 2021. Lista concurenţilor este aproape gata. Andreea Antonescu şi Pepe, printre participanţi
Veste bună pentru fanii show-ului de la Antena 1

Asia Express 2021. Cei care vor pleca în Asia sunt atât vedete ale Antene 1, dar şi foşti concurenţi de la alte emisiuni. Andreea Antonescu este una dintre artistele care a prins gustul acestor provocări, după ce a fost la Ferma şi Survivor România. O altă posibilă vedetă ar fi chiar Alina Puşcaş, prezentatoarea Te cunosc de undeva, care a mai fost ofertată să meargă şi în trecut.

Citeşte şi: Răzvan Fodor, despre banii câştigaţi la Asia Express: „Am şi datorii”

Asia Express 2021. Pepe, printre concurenţii noului sezon

Connect-R şi Pepe sunt alte două persoane care ar putea face parte din noul sezon. Un alt nume care se vehiculează ar fi Shift. Jo şi Juno ar putea merge, având în vedere că este vorba şi de un cuplu în acest show.

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu ar fi fost în cărţi să meargă co-prezentatori la „Asia Express”, dar se pare că au acceptat alte oferte. Aşa că în Asia ar putea pleca Oase, alias Ionuţ Dongo, cel care a câştigat sezonul doi al emisiunii împreună cu CRBL şi care mai prezentat emisiunea alături de Gina Pistol, scrie Click.ro.

Răzvan Fodor, despre banii câştigaţi la Asia Express

Răzvan Fodor

a vorbit despre banii câştigaţi la Asia Express, împreună cu Sorin Bontea, cel cu care a făcut echipă pe tot parcursul show-ului. Cei doi au câştigat trofeul, dar şi premiul de 30.000 de euro, pe care l-au împărţit. Pe locul doi s-au clasat Speak şi Ştefania.

Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia, ți se răspunde: Băi, dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?’. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro.

Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…‘, a declarat Răzvan Fodor pentru life.ro.

Întrebat, în cadrul unui interviu pentru click.ro, dacă a cheltuit banii câștigați în urma participării la emisiunea respectivă, Răzvan Fodor a răspuns: ‘Da, am și datorii!’, a spus acesta.