Răzvan Fodor, despre banii câştigaţi la Asia Express: „Am şi datorii”

Răzvan Fodor a vorbit despre banii câştigaţi la Asia Express, împreună cu Sorin Bontea, cel cu care a făcut echipă pe tot parcursul show-ului. Cei doi au câştigat trofeul, dar şi premiul de 30.000 de euro, pe care l-au împărţit. Pe locul doi s-au clasat Speak şi Ştefania.

01 feb. 2021, 10:17
Răzvan Fodor, despre banii câştigaţi la Asia Express: „Am şi datorii”
Răzvan Fodor a vorbit despre banii câştigaţi la Asia Express

Răzvan Fodor, despre banii câştigaţi la Asia Express. „Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia, ți se răspunde: Băi, dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?’. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro.

 Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…‘, a declarat Răzvan Fodor pentru life.ro.

Citeşte şi: Răzvan Fodor, câştigătorul Asia Express, sezonul 3, ameninţat cu moartea: „Mi-a zis destul de elegant că, dacă ţin la viaţă…”

Răzvan Fodor, despre banii câştigaţi la Asia Express

Întrebat recent, în cadrul unui interviu pentru click.ro, dacă a cheltuit banii câștigați în urma participării la emisiunea respectivă, Răzvan Fodor a răspuns: ‘Da, am și datorii!’, a spus acesta.

Câştigătorii Asia Express, Răzvan Fodor şi Sorin Bontea, au dezvăluit, că, pe lângă premiul câştigat, s-au ales cu o experienţă de neuitat. Cei doi au povestit ce se întâmplă în spatele camerele și ce nu va apărea niciodată la TV.

Pentru Asia Express se filmează aproximativ 3000 de ore, însă pe TV ajunge foarte puțin material. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au povestit într-un interviu pentru Adevărul ce se întâmplă în culisele emisinii Asia Express.

 Ce se întâmplă în spatele camerelor, la Asia Express

Într-adevăr, sunt sute de oameni care lucrează ca aventura asta să iasă la linie, aşa. Imaginaţi-vă că dacă probele nu ar fi gândite impecabil, dacă un detaliu ar fi omis, poţi da peste cap întreaga competiţie, aşa că este obligatoriu să existe o coordonare perfectă.

Nimeni nu vine în vacanţă acolo, toţi sunt pe fugă continuu: echipa de producători, Gina, co-prezentatorii, cameramanii, reporterii, asistenţii. E o cursă şi pentru ei din punctul A în punctul B, în punctul C. Se dă Rec la 7 dimineaţa cel mai târziu şi se stinge camera după ce ne găsim noi cazări şi facem interviurile despre ziua care a trecut.

 Nimeni din echipă nu «fură» mai mult de 5-6 ore de somn noaptea, de cazat, se cazează tot prin zonele unde suntem şi noi, adică nu găsesc chiar cele mai elegante hoteluri ci tot condiţii mai modeste, iar de mâncat…mănâncă şi ei când apucă”, a declarat Răzvan Fodor.

Așadar, greul nu este doar pentru concurenți, ci pentru întreagă echipă care lucrează la Asia Express. „Ce vă pot spune e că cei din spatele camerelor sunt şi în cursă, la fel ca noi. Operatorul şi reporterul aleargă cot la cot cu noi.

Seara, după ce găseam cazare şi făceam interviul de la finalul zilei, plecau şi ei să caute cazare. Da, aveau bani de hotel, dar niciodată nu ştiau unde vor dormi, pentru că depindeau de locul unde găseam noi o casă. Dimineaţa trebuiau să fie la noi înainte ca noi să ne trezim, ca să filmeze şi partea asta. Tot restul echipei a fost mereu pe drum, pe durata întregii curse„, a spus Sorin Bontea.