Asia Express 21 septembrie 2021. Lidia Buble a izbucnit în lacrimi

Asia Express 21 septembrie 2021. Trei echipe s-au luptat, în ediţia de marţi seară, pentru amuleta de 1000 de euro. Este vorba despre Lidia Buble şi Estera, Adriana Trandafir şi Maria Speranţa şi Patricia şi Francy.

21 sept. 2021, 23:51
Asia Express 21 septembrie 2021. Lidia Buble a izbucnit în lacrimi

Asia Express 21 septembrie 2021. Lidia Buble şi Estera, Adriana Trandafir şi Maria Speranţa şi Patricia şi Francy au început ziua în forţă. Cele trei echipe s-au luptat pentru amuleta de 1000 de euro şi pentru avantajul de 10 minute în cursă.

Asia Express 21 septembrie 2021. Cine a câştigat amuleta

Citeşte şi Mihai Petre i-a dat „daună totală” lui Connect-R. Scene dure la Asia Express: „I-a rupt mâna ca să câștige jocul, bravo!”

Prima probă a jocului de Amuletă a fost despre pește și despre viața pescarilor care i-au plimbat cu barca în urmă cu o noapte.

„Ei prind pește și îl vând, asta trebuie să faceți și voi, nimic mai mult. Va trebui să găsiți exact peștii care vă sunt indicați. Cu o barcă o să mergeți să îi luați, iar apoi îi veți vinde. Totul se va desfășura în 45 de minute”, le-a zis Irina Fodor concurenţilor, potrivit DcNews. 

Nervii și presiunea și-au pus amprenta asuprea concurenţilor încă de la primele ore ale zilei, iar vâslitul nu a fost punctul lor forte.

„Trebuie să dăm la vâsle noi?”, a spus Maria Speranța, după ce a urcat în barcă.

„Ne-am enervat foarte tare că efectiv omul ăsta stătea pe barcă și se uita la noi. Eu nu pot să cred că omul ăsta se uită la noi când noi ne ghinuiam cu vâslele alea”, a spus Estera Buble.

„Vai, mă apucă toți nervii”, a spus Lidia Buble.

Lidia şi sora ei au avut noroc să întâlnească un şofer care le-a dus la destinația probei şi care le-a răsfăţat cu o masă în oraş. Cântăreaţa a izbucnit în lacrimi în momentul în care a trebuit să se despartă de el.

„Eu o să plâng după domnul ăsta, serios, e foarte drăguț. Eu nu puteam să accept faptul că omul ăla pleacă și că nu o să-l mai văd niciodată. M-am atașat de el într-un fel în mașină. Câte ne-a povestit, deja eu aveam impresia că îl cunosc de o viață (…) Lasă-mă în pace că m-am atașat de el. Nici nu-l cunosc și plâng după el. A fost prea drăguț”, a spus Lidia Buble.

Amuleta de 1000 de euro a fost câștigată de Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța. Cele două au primit și un avantaj de 10 minute în cursă.

Patrizia Paglieri și Francesco au obținut 5 puncte, Adriana Trandafir și Maria Speranța au primit 8 puncte, iar Lidia și Estera Buble au obținut 5 puncte.

Nouă perechi de vedete au participat la cel mai dur reality show din România. Concurenţii vor avea de urmat Drumul Împăraților, cursa urmând să înceapă din Turcia.

Cele nouă perechi dornice de aventură sunt următoarele: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Pentru toţi concurenţii, această competiţie a reprezentat o provocare majoră, în care s-au văzut nevoite să-şi depăşească limitele.

Citeşte şi Lidia și Estera Buble, momente extrem de dificile la Asia Express: „M-am obișnuit cu cerșitul”