Lidia și Estera Buble, momente extrem de dificile la Asia Express: „M-am obișnuit cu cerșitul”

Lidia și Estera Buble sunt una dintre echipele preferate la concursul Asia Express. Surorile au dezvăluit momentele dificile cu care s-au confruntat în cadrul acestei aventuri unice.

22 iun. 2021, 22:32
Lidia și Estera Buble, momente extrem de dificile la Asia Express: „M-am obișnuit cu cerșitul”

Lidia și Estera Buble sunt una dintre echipele favorite la concursul Asia Express, iar surorile au dezvăluit că deși inițial erau extrem de entuziasmate, provocarea a fost una foarte dificilă. Tinerele de 27, respectiv 30 de ani au crezut că victoria va fi a lor, totuși pe parcursul aventurii au realizat că obstacolele sunt mai greu de trecut decât s-ar fi așteptat.

Una dintre principalele probleme pentru cele două surori a fost faptul că, din cauza pandemiei, nimeni nu voia să le ia cu mașina atunci când au fost nevoite să facă autostopul. De asemenea, cele două tinere au întâmpinat dificultăți și în comunicarea cu localnicii din cauza că nu cunoșteau limba vorbită de aceștia.

”Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse se uitau la noi cu dispreț”, au declarat Lidia și Estera Buble.

Lidia și Estera Buble la Asia Express: „Intrați aici în grajd cu vacile și dormiți”

Cele două surori s-au declarat extrem de dezamăgite pentru că localnicii râd de ele și le resping. Ele au mai adăugat că niciunul dintre oamenii pe care i-au întâlnit nu înțelege de ce două fete îmbrăcate frumos nu au unde să doarmă, nu au ce mânca și nu au nici bani.

Lidia și Estera Buble au mai mărturisit că unii localnici le-a invitat să doarmă în gajd cu vacile, însă au existat și oameni care le-au tratat cu multă ospitalitate, chiar dacă erau două străine.

”Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort, sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă”, au mai povestit ele, conform Spynews.