ASIA EXPRESS 31 MARTIE 2020. Ce echipă s-a salvat de la eliminare şi pleacă direct în Taiwan

ASIA EXPRESS 31 MARTIE 2020. Speak și Ștefania află că au câștigat biletele către Taiwan și formează prima echipă care ajunge în cea de-a doua destinație a sezonului 3 Asia Express. Cei doi au strâns cele mai multe monede și au reușit să devină marii învingători ai ultimei etape din Filipine.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 19:33
ASIA EXPRESS 31 MARTIE 2020. Ce echipă s-a salvat de la eliminare şi pleacă direct în Taiwan

ASIA EXPRESS 31 MARTIE 2020. La finalul ultimei etape din Filipine, Ștefania și Speak sunt cuplul ce a strâns pe parcurs cele mai multe monede. Cei doi s-au calificat automat în Taiwan, în vreme ce restul de 5 echipe se vor lupta într-o cursă pentru ultima șansă tensionată, ce va opri drumul în joc al uneia dintre ele.

Speak și Ștefania, prima din cele 5 echipe care ajung în Taiwan

Cele cinci echipe vor lupta cot la cot, într-o luptă grea în care știu din start că ancora va fi roșie. Asta înseamnă că cei care se vor clasa ultimii vor fi eliminați din competiție. Celelalte patru echipe li se vor alătura lui Speak și Ștefaniei, în cea de-a doua destinație Asia Express, sezonul 3: TAIWAN!

Concurenții Asia Express, serviți cu embrion din ou clocit de pasăre: „Aproape simțeam cum mi se mișcă în gură”

Degustarea delicateselor culinare filipineze este o misiune ce nu ar putea să lipsească din Asia Express, ultima etapă din Filipine. Așa se face că concurenții sunt puși să deguste balut, adică un ou fertilizat cu embrion în el.

Frica fiecărui concurent Asia Express de a fi pus să mănânce ou cu embrion în el s-a adeverit. Ambii membri ai echipelor au fost nevoiți să mănânce balut, adică un ou fertilizat, de gâscă sau găină, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert și consumat în coajă, preparat care este considerat o delicatesă locală.

„Gina a păstrat această surpriză pentru final!”, a spus Ștefania, mai în glumă, mai în serios. Adda pare să fi fost cea mai afectată de această experiență. După ce a mâncat oul, artista a vomitat și a izbucnit în lacrimi: „Vreau să merg acasă!”

Alegerea cocoșilor agresivi de luptă, moment dificil pentru concurenți în Asia Express.

În Asia Express sezonul 3, vedetele au parte de o confruntare „periculoasă” cu cocoși agresivi de luptă. Noua provocare pare să-i fi pus în dificultate pe concurenți, căci nu, nu a fost vorba de lupte, ci doar de găsirea celui mai agresiv cocoș cu un tub cu sigla „Asia Express” atașat de picior. Așadar, fiecare echipă a fost pusă să caute cocoși de luptă agresivi. Cei mai agresivi și să le ia tuburile de la picior, tuburi care le pot dubla sau tripla monedele strânse până acum, în cursa pentru următoarea destinație din Asia Express, sezonul 3: Taiwan.