ASIA EXPRESS 8 NOIEMBRIE 2021. Echipele care s-au calificat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania

ASIA EXPRESS 8 NOIEMBRIE 2021. Concurenţii rămaşi în competiţie au avut parte de schimbări majore și au aflat că nu se vor mai lupta pentru Imunitate, însă pot câștiga avantajele importante la cele două Jocuri de Amuletă.

09 nov. 2021, 11:45
ASIA EXPRESS 8 NOIEMBRIE 2021. Echipele care s-au calificat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania
Echipele care s-au calificat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania

ASIA EXPRESS 8 NOIEMBRIE 2021. Cursa de  luni seara a fost una plină de surprize și situații imprevizibile, motiv pentru care echipele au ajuns la destinația finală pe întuneric. Și căutarea Irinei Fodor a jucat un rol foarte important în clasamentul final.

Citeşte şi: Elwira şi Mihai Petre de la Asia Express, la un pas să piardă 30.000 de euro

ASIA EXPRESS 8 NOIEMBRIE 2021

Concurenții au admirat peisajele fascinante de la Cetatea Petra și au trecut prin probe dificile. Traseul solicitant și tensiunile și-au spus cuvântul în rândul vedetelor care și-au dorit să ajungă primele la Irina Fodor pentru a se califica la cel de-al doilea Joc de Amuletă.

Trei echipe au intrat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania, care le pune la dispoziție câteva avantaje foarte importante. Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns pe primul loc la Irina Fodor. „Nu îmi vine să cred.”, a spus Cosmin Natanticu.

Elwira și Mihai Petre s-au calificat la cursa pentru amuletă pe locul doi. Concurenta i-a sărit în brațele soțului ei de fericire: „Pentru asta am tras cel mai mult din tot concursul. Nu plâng că mi se strică machiajul

Lidia și Estera Buble au ajuns pe locul trei și vor lupa împotriva celor mai hotărâte echipe de pe Drumul Împăraților.

Echipele calificate la jocul de mâine vor avea parte de un avantaj care în această cursă va fi unul substanțial. Ăsta era momentul să vă grăbiți. (…) Sunteți a treia echipă care s-a calificat la Jocul de Amuletă. Primele trei echipe intră în joc”, le-a spus Irina Fodor surorilor Buble.

Patrizia Paglieri și fiul ei, prima reacție după ce au fost eliminați

Din păcate, aceștia nu au putut să meargă mai departe în competiție căci diamantul a fost roșu, iar cei doi concurenți au plecat acasă, dar foarte fericiți că au reușit să ajungă până în acest punct.

Patrizia Paglieri le-a transmis fanilor de pe Instagram că le mulțumește tuturor pentru toată susținerea și că a fost cea mai tare experiență din viața sa alături de fiul ei, Francy.

Grazie,vreau să mulțumesc tuturor pentru suport. A fost și rămâne cea mai frumoasă experiență din viața mea lânga Francy. Grazie!!!”, a scris Patrizia Paglieri pe contul său de socializare.