Elwira şi Mihai Petre de la Asia Express, la un pas să piardă 30.000 de euro

Elwira şi Mihai Petre de la Asia Express au fost la un pas să piardă 30.000 de euro. Cei doi au cumpărat un teren în Corbeanca în urmă cu mai mulți ani pentru a-şi construi o casă. Aşa că au decis să facă un contract cu o firmă de construcții.

25 oct. 2021, 15:22
Elwira şi Mihai Petre de la Asia Express, la un pas să piardă 30.000 de euro
Elwira şi Mihai Petre de la Asia Express

Elwira şi Mihai Petre de la Asia Express, la un pas să piardă 30.000 de euro. Reprezentanții firmei s-au angajat ca într-un an lucrarea să fie gata, iar cei doi trebuiau să plătească 86.275 de euro.

Pentru început, au dat un avans în valoare de 29.700 de euro (131.600 lei), însă muncitorii au dispărut fără urmă după ce au săpat doar o groapă pentru fundația casei.

Citeşte şi: Mihai Petre a câştigat Asia Express? Prima reacţie a dansatorului: „Sunt interesante speculaţiile”

Elwira şi Mihai Petre de la Asia Express, la un pas să piardă 30.000 de euro

Șeful firmei de construcții i-a asigurat că lucrările vor fi reluate, lucru care nu s-a întâmplat mai multe luni, potrivit Wowbiz.ro.

Mihai și Elwira Petre au notificat mai întâi firma de construcții, când au văzut că nici banii nu le sunt returnați și nici construcția nu avansează, dar fără niciun rezultat. Nu au reușit să recupereze niciun ban, așa că au decis să se adreseze instanței.

După aproximativ nouă luni, soții Petre au câștigat, însă, instanța a decis ca aceștia să primească doar cei 131.000 de lei trecuți inițial în contract. După ce au angajat un executor judecătoresc și au deschis încă o acțiune în instanță, au primit permisiunea de a trece la executarea silită a bunurilor firmei respective.

Mihai și Elwira au luat câştigat primul Joc de Amuletă din Georgia

În ediția 22 a sezonului 4 din Asia Express,  trei echipe care s-au calificat la Jocul de Amuletă au fost provocate să treacă prin misiuni dificile. Competiția s-a resimțit la cote maxime, iar dorința concurenților de a câștiga un avantaj la următoarea probă a fost foarte vizibilă.

Cei care au reușit să termine cel mai repede probele au fost Mihai și Elwira Petre. Aceștia au surprins cu reacția lor, iar colegii i-au felicitat pentru fairplay-ul și motivația de care au dat dovadă.

Soarta lui nu se poate compara niciodată cu a mea, mi-am acceptat înfrângerea cu fruntea sus. Am scăpat și de a șasea amuletă„, a spus Adriana Trandafir.

Totodată, Jocul de Amuletă s-a lăsat și cu o accidentare. Elwira Petre a dat cu capul într-un soldat și s-a lovit destul de serios, potrivit A1.ro.