ASIA EXPRESS 2020. Gina Pistol, primele declaraţii după o săptămână de filmări

Gina Pistol a publicat câteva fotografii pentru fanii emisiunii Asia Express în care le arată cum a plecat din țară și cum se simte după o săptămână de filmări.

29 oct. 2019, 14:06

Fața mea, după o săptămână în Asia Express”, spune Gina Pistol într-o înregistrare video postată pe pagina de Facebook a emisiunii Asia Express,.

Citeşte şi CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Cine ar putea lua cec-ul de 30.000 de euro ăn sezonul 3

Concurenții Asia Express, sezonul 3 – lista completă

Este vorba despre cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, celebrul make-up artist Alexandru Abagiu alături de Vlăduț Radu Nicolae, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Florin Ristei și fratele său, Daniel Speak și iubita lui, Ștefania, Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea, Maria Buză și Lia Bugnar, dar și Adda împreună cu soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea .

Oase, coprezentator în sezonul 3 Asia Express

Oase, câștigătorul sezonului 2 Asia Express alături de CRBL, este noul coprezentator al Ginei Pistol în show-ul ce va duce vedetele pe Drumul Comorilor.

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea. Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a declarat Oase.