CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Cine ar putea lua cec-ul de 30.000 de euro ăn sezonul 3

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Alex Velea și Mario Fresh ar putea fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3. Colegii îi văd bine pregătiți pentru concurs

RomaniaTV.net
23 oct. 2019, 16:18
CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Cine ar putea lua cec-ul de 30.000 de euro ăn sezonul 3

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Cele nouă perechi de concurenți au început deja competiția și se aventurează pe Drumul Comorilor pentru a câștiga cei 30.000 de euro. Alex Velea și Mario Fresh ar putea fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3, asta după ce mai mulți colegi au dezvăluit că îi văd învingători. 

Chiar în momentul în care se aflau pe picior de plecare, concurenții au fost întrebați cine cred că vor fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3. Printre favoriți se află Alex Velea și Mario Fresh, asta pentru că unii colegi îi văd foarte pregătiți pentru acest concurs, unde vor fi supuși unor încercări foarte grele.

Speak și Ștefania îi văd câștigători pe Mario Fresh și Alex Velea, la fel și Maria Buză și Lia Bugnar. De asemenea, Florin Ristei se vede câștigătorul Asia Express, sezonul 3, și este convins că se va descurca de minune alături de fratele său, Dan. Marea cursă pe Drumul Comorilor a început, iar echipele nici nu au habar ce le așteaptă în Filipine și Taiwan.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1. 

Cea mai grea despărțire a fost cea dintre Antonia și Alex Velea. Cântăreața l-a condus la aeroport pe Alex alături de cei doi copii ai lor. Au plâns, s-au emoționat și și-au luat la revedere cu greu.