ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021. Concurenţii au parte de o surpriză. Mihai Petre: „Nu mi-a picat chiar bine”

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021. Concurenţii vor avea parte de o surpriză în ediţia difuzată luni seară. Echipele se vor reconfigura în misiuni și doar atunci când se vor reuni coechipierii în forma inițială se va stabili clasamentul final.

01 nov. 2021, 16:23
ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021. Concurenţii au parte de o surpriză. Mihai Petre: „Nu mi-a picat chiar bine”
ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021. ”Nu mi-a picat chiar bine”, va spune Mihai Petre.

În emisiunea de luni seara, vedetele vor avea ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali: ”Să mă trimită Irina cu Mihai Petre în cursă? Eu nu pot să îmi imaginez așa ceva”, va mărturisi Lidia Buble, potrivit A1.ro.

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021. Într-o cursă contracronometru, concurenții vor încerca să se adapteze rapid într-o nouă formulă, căci toți vor lupta pentru aceeași miză importantă, de a ajunge primii la Irina Fodor.

Mihai și Elwira Petre au o nouă amuletă

Un nou joc de amuletă ce le-a testat concurenților forța fizică și rapiditatea a fost adjudecat de Mihai și Elwira Petre. Cuplul a reușit până în acest moment al competiției să câștige cinci astfel de avantaje în cursă.

Cum piatra a fost verde, echipei formate din Eliza și Cosmin Natanticu li s-a adăugat aseară un invitat surpriză, care i-a însoțit pe tot parcursul traseului.

Este vorba despre Iulia Albu, celebrul designer vestimentar, care după ce a jurizat o probă de styling în concurs, a plecat pe Drumul Împăraților alături de noii ei coechipieri, Eliza și Cosmin: ”Până aici v-a fost, temerarilor! Nu știu mare lucru despre ei doi, dar sper să fie cool, căci altfel va ieși cu scântei”, a glumit Iulia înainte să înceapă cursa.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Surpriză uriaşă, s-a aflat cine a încasat cecul de 30.000 de euro

Supărat pe colegi, pentru că l-au votat, Natanticu nu a dorit să se exteriorizeze, însă şi-a exprimat părerea sinceră despre restul concurenţilor.

Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng. Nu voiam să le dau satisfacție celorlalte echipe. Cum să aplauzi când tu m-ai trimis. Nu există nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi.

Mai puțin Patrizia și Francy, n-au aplaudat, și-au asumat și mi-a plăcut asta. Dar celelalte… de ce aplaudă?

Probabil că au avut reacția corectă în interior, dar la exterior au arătat că se bucură, pe naiba. Și eu dacă aș fi fost pe margine și o echipă puternică ar fi primit piatra verde, m-aș fi ofticat”, a fost reacția lui Cosmin Natanticu, după ce Irina Fodor a anunțat că el și Eliza nu părăsesc competiția.