CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Surpriză uriaşă, s-a aflat cine a încasat cecul de 30.000 de euro

S-a aflat marele câștigător al concursului "Asia Express", sezonul 4. Nimeni nu se aştepta la asta.

25 sept. 2021, 17:43
CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Surpriză uriaşă, s-a aflat cine a încasat cecul de 30.000 de euro

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021.Cancan.ro

a aflat cine a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon ”Asia Express: Drumul Împăraților” sezon 4 au început în luna mai 2021. De atunci, telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 au fost ținuți în permanență la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Noul sezon al emisiunii Asia Express a debutat în urmă cu o săptămână, după o așteptare care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură. Din cauza pandemiei, filmările pentru producția coordonată de Mona Segall au decurs lovindu-se de multe impedimente.

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 26 septembrie 2021. Concurenții au parte de experiențe culinare inedite: „Mirosea tot a cămilă”
Sezonul 4 al emisiunii ”Asia Express” este atipic din mai multe puncte de vedere. Cele nouă perechi de vedete au fost nevoite să pornească în aventura vieții lor într-un context cu totul și cu totul diferit! Pandemia de coronavirus, dar și țările în care s-au desfășurat filmările au îngreunat parcursul echipelor. „Drumul Împăraților” a început din Turcia și a continuat cu Georgia și Azerbaidjan, Israel, dar și alte destinații-surpriză.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Așadar, potrivit surselor cancan.ro, dintre cele nouă perechi de vedete, bătălia finală s-a dat între Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy. Cei care au ajuns primii în fața Irinei Fodor și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt Mihai și Elwira Petre.

Dezvăluirile nu se opresc aici, potrivit sursei menţionate, prima echipă care va fi eliminată este cea formată din Alexandra Ungureanu și mama ei. S-ar părea că Anca Ungureanu, în vârstă de 68 de ani, nu a făcut față prea bine condițiilor vitrege din cadrul competiției și ar fi clacat destul de repede, fapt ce le-a adus eliminarea.

Mihai Petre, marcat de experienţa Asia Express: „Mă gândesc la un psiholog bun. E frustrant și se simte frica, încă”
O altă echipă care n-a făcut față stresului este cea formată din Connect-R și Shift! Se pare că problemele de sănătate pe care Connect-R le are și-au spus cuvântul și au influențat foarte mult parcursul lor în competiție, fapt ce a dus la eliminarea acestora încă din primele episoade.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Iată ce spuneau concurenții de la ”Asia Express” sezon 4 înainte să înceapă cursa:

Artistul Shift și Connect-R nu au putut să refuze cea mai mare provocare. O aventură pe Drumul Împăraților în cel mai dur reality show produs de o televiziune din România.

Lida Buble și sora ei, Estera: “O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea.

Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, care participă alături de sora ei, Estera, care și-a lăsat acasă familia superbă pentru a lua parte la „Asia Express: Drumul Împăraților”.

Răzvan Fodor, mesaj emoţionant pentru Irina: „Suntem cam terminați fără tine”. Ce i-a răspuns prezentatoarea Asia Express

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza: Pentru familia Natanticu, Asia Express înseamnă “aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară:))) pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranta. Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor”, au povestit soții Natanticu, frumoasa și curajoasa Eliza și Cosmin.

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța: “Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite.

O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

Mihai și Elwira Petre: “Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil?  Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre, soția lui Mihai.

Alexandra Ungureanu și mama ei: “Asia Express e un proiect tv fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi sa particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi incredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experienta a noastră împreună!”, a mărturisit Alexandra Ungureanu, care participă alături de mama sa, Anca.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy: “Pentru noi doi, această expeeriență este un vis împlinit și ne bucurăm enorm să trăim toate astea împreună!”, au povestit Patrizia și Francy, care are o poveste de viață tristă.

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu: “Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!!Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza de la ”Asia Express” sezon 4.

Lorelei și Zarug: “În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant “da” la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu.  De vis va fi!”, a declarat Lorelei, coechipiera lui Mihai Dan Zarug.
“Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc. Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever”, a completat Zarug, unul dintre concurenții care promite să facă show.