ASIA EXPRESS. Liviu Vârciu, după experienţa competiţiei: N-am trăit ceva mai dur şi mai rău

Publicat: Marţi, 13 Februarie 2018 14:41 // Actualizat: Marţi, 13 Februarie 2018 14:41 // Sursa: romaniatv.net

ASIA EXPRESS. Liviu Vârciu a vorbit pentru prima dată despre experienţa pe care a trăit-o în competiţia ASIA EXPRESS.

ASIA EXPRESS. "A fost cea mai grea emisiune la care eu am participat vreodată. Am dormit pe jos, am văzut cea mai mare sărăcie posibilă și imposibilă. Eu n-am trăit ceva mai dur și mai rău decât în acest format, Asia Express. În România, toți spun că noi suntem în urmă cu 100 de ani față de America sau de țările occidentale. Dragi români, noi suntem cu peste o mie de ani față de Asia", a explicat Liviu Vârciu, cel care face echipă cu Andrei Ștefănescu, despre reality show-ul ASIA EXPRESS.

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama sa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 14 vedete care au acceptat această provocare. Cu un euro pe zi, echipele se vor duela într-un teritoriu total necunoscut, căci ASIA EXPRESS este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea.

Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul ASIA EXPRESS oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Asia Express asia express antena 1 Liviu Vârciu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 feb 22:59
Răspunde | Votează email 0 email
katy
doamne am ras cu lacrimi de showul facut tot timpul de Liviu virciu bravo lui am ras cu lacrimi de m-am inecat va multumesc
1
EUR
4.7576
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H