Asia Express: Răzvan Fodor, la un pas de leşin: „Voiam să omor pe toată lumea. Simţeam cum mă tumefiez la faţă”

Concurenții de la Asis Express au primit o misiune periculoasă în sezonul 3, la începutul ediției 15. Au fost puși să taie trestie de zahăr, în căldură, cu macete ascuțite, ceea ce pe unii dintre ei i-a adus într-un moment critic, fiind la un pas de leşin.

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 06:17
Asia Express: Răzvan Fodor, la un pas de leşin: „Voiam să omor pe toată lumea. Simţeam cum mă tumefiez la faţă”

„Ai nervi că îți vine să omori pe toată lumea, să te lase în pace, să fugi la umbră sau să îți bagi un aer condiționat în f**d! 70 de metri înseamnă altceva la ora aia în câmp! Simțeam cum mă tumefiez la față. Îmi curgea apă din cap! Pentru mine a fost cea mai grea misiune de până acum!”, a spus și Răzvan Fodor.

Trei echipe s-au întrecut într-o probă extrem de grea, la propriu, pentru a câștiga amuleta, în cea de-a 15-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3.

Radu Vlăduț și Alex Abagiu au câștigat imunitatea

Radu Vlăduț și Alex Abagiu, Cătălin Rizea și Adda, Lia Bugnar și Maria Buză au fost cele trei echipe care au participat la jocul de amuletă. O mie de euro și un avantaj, pentru câștigători!

Concurenții au mai avut parte de o provocare chinuitoare pe „Drumul Comorilor”. Au trebuit să care lut. Nu doar greutatea lutului i-a chinuit pe concurenți ori disconfortul de a-l lua, cu mâinile, și a-l pune în ceva în care să îl poată transporta, ci și mirosul acestuia.

Adda și Cătălin Rizea au fost taxați de Lia Bugnar, în timpul unui „război al sexelor”.

Într-o nouă probă, echipele feminine au trebuit să spele două coșuri mari pline de haine murdare, iar cele de băieți au fost nevoite să care bărci la mal, cu ajutorul unor localnici, și să apoi să le curețe. Cuplurile mixte au trebuit să spele un coș de rufe și să curețe o barcă.

Radu Vlăduț și Alex Abagiu au câștigat imunitatea, dar le-a luat ceva timp ca să se prindă că Gina Pistol le-a dat vestea cea mare, din cauza oboselii.