Asiana Peng a împlinit 22 de ani. Ce cadou i-a făcut iubitul ei, Luca Reghecampf

Asiana Peng și Luca Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de ziua de naștere a fostei concurente Survivor, iubitul ei i-a făcut un cadou cu totul special.

22 ian. 2022, 17:14
Asiana Peng a împlinit 22 de ani. Ce cadou i-a făcut iubitul ei, Luca Reghecampf

Asiana Peng și Luca Reghecampf formează un cuplu de mai multe luni, iar la 21 ianuarie fosta concurentă Survivor a împlinit 22 de ani.

Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit cum nu se poate mai frumos în Germania, acolo unde Luca locuiește din copilărie, alături de mama sa Mariana Pfeiffer.

De ziua ei de naștere, Asiana Peng a primit din partea lui Luca Reghecampf un buchet de trandafiri superb și o declarație de dragoste pe care a făcut-o publică pe rețelele de socializare.

“La mulți ani, iubirea mea”, a scris Luca în dreptul unei fotografii în care o sărută pe Asiana, aflată în brațe cu buchetul de trandafiri.

Mama lui Luca Reghecampf, Mariana Pfeiffer nu a rămas indiferentă la ziua de naștere a tinerei și i-a transmis și ea o urare pe rețelele de socializare.

Chiar dacă Luca Reghecampf și Asiana Peng locuiesc în țări diferite, aceștia au o relație armonioasă în care distanța fizică nu este o problemă.

Luca stă în Germania, alături de mama lui, în timp ce Asiana la București, însă tinerii se vizitează reciproc și petrec timp împreună.

Asiana Peng, născută din mamă româncă şi tată chinez, are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României. A concurat la numeroase competiții naţionale şi internaţionale, a obţinut numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la „Survivor România”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de لوكا (@lucareghecampf._)

Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan. Mesajul neașteptat al iubitei lui Luca Reghecampf

Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan. Fosta sportivă a avut câteva reacții pe Instagram, la scurt timp după ce mama ei a criticat-o public pe Anamaria Prodan.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și controversata Asiana Peng, primul Crăciun împreună, în Germania

Asiana Peng a ținut să facă anumite precizări cei care-și dau cu părerea, în necunoștință de cauză. „Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”, a fost unul dintre mesajele postate de Asiana Peng pe Instagram. Mai mult, aceasta a revenit cu un nou mesaj: „Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab”.

Luca Reghecampf și Asiana Peng postează fotografii împreună și diferite story-uri pe rețelele de socializare, după ce relația lor a fost făcută publică. Fiul lui Laurenţiu Reghecampf pare foarte îndrăgostit de fosta gimnastă, dat fiind și faptul că nu ezită să se afișeze alături de ea pe internet.