Asistenta agresată de soţ din Vaslui a murit după mai multe zile de comă

Asistenta medicală din Vaslui care a fost agresată de soț a decedat, informează Agerpres, după ce s-a aflat mai multe zile în comă.

RomaniaTV.net
31 dec. 2019, 09:17
Asistenta agresată de soţ din Vaslui a murit după mai multe zile de comă

Asistenta medicală a decedat luni seara, la spitalul Clinic „C.I. Parhon” din Iași, unde fusese transferată, informează Agerpres. Ea lucra la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. La începutul lunii decembrie, femeia a intrat în comă și există suspiciunea că ar fi fost agresată de soţ pentru că pe corpul femeii au fost găsite semne ale unor posibile agresiuni, iar în momentul în care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Vaslui aceasta avea un certificat medico-legal din care reiese că ar fi fost lovită. Cadrele medicale au informat Inspectoratul de Poliție cu privire la acest caz, la acest moment existând în lucru două dosare penale.

Un dosar a fost deschis în urma sesizării făcute de cadrele medicale. Al doilea a fost deschis pentru violenţă în familie, raportat la loviri şi alte violenţe, și a fost demarat după ce o rudă a femeii a reclamat că aceasta a fost bătută în repetate rânduri de soţ.

Soţul femeii a lucrat ca poliţist în cadrul IPJ Vaslui, iar actualmente deţine funcţia de psiholog în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF)- Serviciul Teritorial Vaslui. Reprezentanții instituției au inițiat o serie de verificări privind conduita acestuia. În același timp,  ITPF a precizat că va lua măsurile legale, în funcţie de ancheta derulată de organele competente. În această perioadă, bărbatul figurează ca fiind în concediu medical.

 

Citește și:

Primul deces de gripă confirmat în acest sezon