Asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Mi-a spus că îi este rău şi a leşinat”

O asistentă a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat Petrică Mîţu Stoian. Femeia a povestit că, la un moment dat, artistul de muzică populară a suferit un puseu de tensiune şi a leşinat.

12 nov. 2021, 13:31
Asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Mi-a spus că îi este rău şi a leşinat”

Asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile. Femeia povesteşte un episod mai puțin plăcut de care a avut parte artistul de muzică populară în urmă cu ceva timp.

Asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile

„Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pur si simplu a zis ”îmi este rău” și l-am așezat pe pat..am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid..am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița…A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale, i s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat…De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp.

Îmi zicea: Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac…sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit, așa mi-a zis. Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea…și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind”,  a dezvăluit asistenta la Prima TV.

Citeşte şi Înregistrările din telefonul lui Petrică Mîţu Stoian. Cât a stat, de fapt, cântăreţul în camera cu oxigen

Reamintim că Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viață sâmbăta trecută, la vârsta de 61 de ani, după ce a urmat un tratament post-covid, la o clinică privată din Reșița. Acesta a fost înmormântat pe 10 noiembrie, la cimitirul Ungureni din Craiova.

Moartea lui Petrică Mîţu Stoian schimbă regulile pentru tratarea pacienţilor COVID. Ministerul Sănătăţii a precizat că în luna aprilie 2021 a aprobat prin Ordinul ministrului Sănătății nr. 534/22.04.2021, Protocolul de Medicină Fizică și de Reabilitare post-COVID-19 elaborat de Comisia de specialitate Medicină Fizică și Reabilitare post-COVID-19. Documentul se referă la procedurile de recuperare și reabilitare ale pacientului trecut prin COVID-19, precum și la activitatea personalului medical pentru recuperarea și reabilitarea pacientului post-COVID-19.

„În ceea ce oxidenoterapia hiperbară, reprezentanții Comisiei de Medicină Fizică și de Reabilitare a Ministerului Sănătății au decis neincluderea acestei terapii în protocolul de tratament, având în vedere că, în prezent, nu există studii pertinente care să dovedească eficiența în COVID-19.

Singura mențiune privind camera hiperbară în cadrul Protocolului de medicină fizică și de reabilitare post-COVID-19 se află la secțiunea alte posibile dotări suplimentare ale unui centru de excelență în recuperare fizică”, a transmis Ministerul Sănătăţii în urma dezbaterilor aparute după moartea interpretului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian.

Citeşte şi Niculina Stoican aruncă bomba cu privire la acuzațiile lui Doru Gușman. „Eu și Petrică Mițu Stoian știam de aceste bârfe. Noi am dat la o parte lumea aceasta fățarnică”