Asistentă infectată cu COVID-19, găsită moartă în casă

O asistentă în vârstă de 58 de ani, din Vâlcea, a fost găsită moartă în casă. Femeia fusese diagnosticată cu coronavirus, la sfârşitul lunii august. Aceasta trebuia să iasă din izolare pe 14 septembrie, însă nu a mai mai niciun semn de viaţă.

16 sept. 2021, 13:30
Asistentă infectată cu COVID-19, găsită moartă în casă
Asistentă infectată cu COVID-19, găsită moartă în casă

Asistentă infectată cu COVID-19, găsită moartă în casă. Tragedia s-a petrecut în Râmnicu Vâlcea. Femeia fusese diagnosticată cu covid-19 la sfârşitul lunii august. Aceasta nu prezenta simptome grave, astfel că a ales să se trateze acasă. Urma să iasă din izolare pe 14 septembrie, însă nu a mai dat niciun semn de viaţă. Colegii de serviciu şi rudele au început să se îngrijoreze.

Asistentă infectată cu COVID-19, găsită moartă în casă

Citeşte şi Comitetul de urgenţă a decis: Certificatul de vaccinare, obligatoriu la evenimente DOCUMENT

Când a văzut că femeia nu mai răspunde la telefon, medicul cu care lucra a sunat la 112. De asemenea, vecinii din bloc au spus că nu au mai văzut-o de mult timp. Mai multe forţe de intervenţie s-au deplasat miercuri seară la locuinţa femeii. Până să ajungă pompierii militari, vecinii au intrat pe fereastră şi au găsit-o pe femeie moartă în casă.

„La data de 15 septembrie, ora 19:30, un bărbat a sesizat prin apel 112 faptul că o femeie nu răspunde la telefon de trei zile. Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că femeia era decedată şi nu prezenta urme vizibile de violenţă. De asemenea, ţinem să precizăm că persoana în cauză a fost depistată pozitiv cu  SARS – CoV-2, în data de 31 august 2021, aceasta fiind în izolare la domiciliu.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a menţionat Georgiana Stancu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, potrivit Adevărul.

Citeşte şi Managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală, mesaj dur pentru români: „Eu zic să vă vaccinați, mai bine ne înjurați sănătoși”