Managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală, mesaj dur pentru români: „Eu zic să vă vaccinați, mai bine ne înjurați sănătoși”

Managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală avertizează că tulpina Delta este foarte periculoasă pentru persoanele care nu s-au vaccinat. Medicul Aysel Florescu îi îndeamnă pe români să nu-şi pună viaţa în pericol şi să se vaccineze împotriva SARS-COV-2.

16 sept. 2021, 10:59
Managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală, mesaj dur pentru români: „Eu zic să vă vaccinați, mai bine ne înjurați sănătoși”

Managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală, mesaj dur pentru români. Aysel Florescu atrage atenţia că tot mai mulţi tineri fără comorbidităţi ajung în stare gravă la spital din cauza virusului SARS-COV-2, precizând că de multe ori medicii nu mai pot face nimic pentru a le salva viaţa. Astfel că, medicul îi îndeamnă pe cei care sunt reticenţi în privinţa vaccinului să se vaccineze.

Managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală, mesaj dur pentru români

Citeşte şi Focar de COVID-19 la Institutul de Psihiatrie Socola. Un angajat şi şapte pacienţi ai spitalului au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus

Aysel Florescu le cere românilor să se vaccineze chiar dacă știe că numeroase persoane refuză această soluție.

„Trei pacienți cu vârste de 30 și un pic de ani în terapie intensivă în ultimele 2 săptămâni, fără factori de risc și comorbidități; alături de alții de 50 și un pic, 70 și un pic…; la doi din cei de treizeci și de ani lupta noastră a fost în van; au venit la 10 zile de la debutul COVID, direct cu insuficiență respiratorie. Au primit tot ce există în materie de tratament și suport vital… nu i-am putut întoarce, spre disperarea noastră și a familiilor lor… Au circulat peste tot, au fost la mare… au venit în contact cu o grămadă de lume. Și da, toți erau nevaccinați. Da, tulpina Delta determină cazuri mai severe. Da, tulpina Delta este acoperită de vaccin. Vaccinații nu fac deloc boala sau fac forme ușoare, în nici un caz de terapie intensivă.

Știu că acum va urma un val de înjurături și amenințări. Mai bine astea decât un val pandemic… dar nu merge așa. Eu zic să vă vaccinați. Să vă mențineți sănătatea. Nu vrem să vă vedem bolnavi, mai bine ne înjurați sănătoși. Așa am ajuns să reacționăm… doctorii ăștia care omoară oameni și mint pentru bigfarma, și alte enormități din astea“, a scris Aysel Florescu pe pagina de Facebook.

Citeşte şi ÎPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, este infectat cu coronavirus

Mesajul managerului de la Victor Babeş din Capitală a stârnit numeroase reacţii critice în mediul online.

„Minciuni, induceți în eroare și teroare. Cât este comisionul vostru? Dormiți bine? Aveți conștiința împăcată?“, „E de necrezut cât tupeu au să prostească lumea cu astfel de afirmații”, sunt doar două dintre comentariile la postarea transmisă pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Reamintim că Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat miercuri, 15 septembrie, 4.004 cazuri noi COVID-19, dintre care 570 la Bucureşti. Până la această dată,  pe teritoriul României au fost confirmate 1.130.586 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.070.645 de pacienți au fost declarați vindecați.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.868. Dintre acestea, 696 sunt internate la ATI.


loading...
Partenerii noștri